Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme Päivämuotoiseen perhekuntoutukseen vakinaiseen työsuhteeseen kahta sosiaaliohjaaja, joilla on valmiuksia ja halua työskennellä asiakaslähtöisesti ja joustavasti lastensuojelun asiakasperheistä nousevien tarpeiden mukaan. Teemme liikkuvaa työtä ja toiminta-alueena meillä on koko Helsingin kaupunki. Työ toteutetaan perheen kotona ja lasten omassa toimintaympäristössä. Kuntoutuksessa otetaan huomioon kokoperheen tuen tarve ja kuntouttava työ toteutetaan työparityöskentelynä moniammatillisen tiimin tuella.

Perhekuntoutuksen työskentelyn lähtökohtana ovat lapsen ja vanhemman tunnistetut huolet ja vaikeudet vuorovaikutuksessa, vanhemmuuden edellytyksissä ja perheen arjessa selviytymisessä. Yhteistyötä tehdään tiiviisti vastuusosiaalityöntekijän ja muiden lasten arkeen vaikuttavien toimijoiden kanssa. Kuntoutus on suunnitelmallista, tavoitteellista ja muutokseen tähtäävää.

Sosiaaliohjaaja työskentelee moniammatillisessa työryhmässä. Työryhmässä on vastaava ohjaaja, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti ja sosiaaliohjaajia. Psykologi on yhteinen ympärivuorokautisen perhekuntoutuksen kanssa.

Työryhmä on jaettu kahteen tiimiin, joissa toisessa työskennellään erityisesti vauvaperheiden kanssa ja toisessa neuropsykiatrisesti oirehtivien lasten ja perheiden kanssa, nyt etsimme sosiaaliohjaajaa molempiin tiimeihin. Käytämme kuntoutuksessa näyttöön perustuvia menetelmiä. Tarjoamme monipaikkaisen työn ja mahdollisuuden työn suunnitteluun, kehittämiseen, koulutuksiin sekä oman erityisosaamisen hyödyntämiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Jätäthän hakemuksesi, mikäli kiinnostuit mahdollisuudesta tehdä vaikuttavaa perhekuntoutusta, sekä olla osallisena innostuneessa ja ammattitaitoisessa joukossamme.

Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto sosionomi.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Valmiutta tarpeen mukaiseen ilta- ja viikonlopputyöhön

Luemme eduksi:
Sujuvan englannin kielen taidon asiakastyössä

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelu ja perhesosiaalityö, Päivämuotoinen perhekuntoutus
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTEPE-01-271-23
  • 2
  • 1.9.2023
  • 2694,03 €/kk +1.6. tuleva yleiskorotus
  • 26.5.2023 - 9.6.2023 16:00
  • Sosiaalialan muut tehtävätUusimaaHelsinkiKunta

Yhteystietomme

Vastaava ohjaaja Kirsti Gerdt, p. 040 3345616, kirsti.gerdt@hel.fi
Perhekuntoutuksen päällikkö vs Jaakko Syrjälä
p. 050 4688335, jaakko.syrjala@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelu ja perhesosiaalityö, Päivämuotoinen perhekuntoutus

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @stadinsoterekry ja @stadinbrankkari.


Osoite: Retkeilijänkatu 4, 00980 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat