Skip to main content
test

Kiinnostaisiko Sinua näköalapaikka Uudenkaupungin työikäisten palvelujen keskiössä?

Olemme rohkeita ja osaavia kehittäjiä. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla ja ystävällisesti. Palveluidemme laatu on meille tärkeää. Uudenkaupungin kaupunki on koulutusmyönteinen työnantaja. Työntekijämme saavat osallistua aktiivisesti työikäisten palvelujen kehittämiseen ja työikäisten palvelut ovat SHQS-mukaisen laadun tunnustuksen piirissä. Tervetuloa mukaan rohkeaan, ystävälliseen ja osaavaan joukkoomme! Uuteenkaupunkiin ajat vain 45 min Raumalta ja tunnin Turusta. Tule kehittämään ja luomaan uudenlaista toimintatapaa Uudenkaupungin työikäisten palveluihin! Saat tiimimme vahvan tuen osaamisesi hyödyntämiseen.

Haemme sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 15.9.2022-31.12.2022.

Sosiaaliohjaaja on osa työikäisten palveluiden korjaavaa tiimiä, jossa työskentelee kaksi sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaajaa ja osa-aikainen maahanmuuttokoordinaattori. Työikäisten palveluiden kokonaisuuteen kuuluu myös vastaanottava tiimi. Tehtävänä on sosiaalihuoltolain mukaiset palvelut: sosiaaliohjaus, kotiin vietävät palvelut ja sosiaalinen kuntoutus.

Uudessakaupungissa työikäisten sosiaalipalveluita on kehitetty määrätietoisesti, ja olemme saaneet aikaan hyviä tuloksia. Voit seurata meitä:
Instagramissa https://www.instagram.com/sosiaalipalvelutuusikaupunki/
Facebookissa https://m.facebook.com/pg/uudenkaupunginsosiaalipalvelut/posts/

Arvostamme
- Aikaisempaa kokemusta työikäisten kanssa tehdystä työstä
- Aikuissosiaalityön tuntemusta
- Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- Kehittämismyönteisyyyttä ja innostunutta otetta

Tarjoamme
- Perehdytyksen työhösi
- Etätyömahdollisuuden
- Työnohjauksen
- Konsultaatiomahdollisuudet
- Loistavat työkaverit
- Esimiehen tuen
- Mielenkiintoisen tehtävän työyksikössämme

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §, 32 §) mukainen sosionomin (AMK) kelpoisuus. Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto myöntää hakemuksesta oikeuden harjoittaa sosionomin ammattia laillistettuna ammattihenkilönä henkilölle, joka on suorittanut sosiaalialalle soveltuvan ammattikorkeakoulututkinnon Suomessa.
Henkilön tulee olla sosiaalihuollon ammattihenkilöiden keskusrekisterissä. Työaika 38.75 h/vko. Tehtävän täytössä noudatetaan 2 kk:n koeaikaa. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sosiaalipalvelujohtaja Marika Lehtinen, puh. 040 486 0935
e-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi.

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Sosiaalityö

UUSIKAUPUNKI on noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivi­sesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yh­teisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaik­kapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saa­risto alkaa jo kotioveltasi.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.


Osoite: Mörnenkatu 3, 23500 Uusikaupunki

Sinulle suositellut työpaikat