Sosiaaliohjaaja, työikäisten palvelut, Lahti

Hakuaika päättyy  24.6.2024 23:59

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Haemme sosiaaliohjaajaa vakituiseen virkaan työikäisten palveluihin, asiakasohjauksen ja taloudellisen tuen yksikköön Läntiselle alueelle Lahden toimipisteeseen alkaen 1.7.2024

Perhe- ja sosiaalipalvelujen työikäisten palvelut vastaa Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työikäisten (18-64 v.) arjessa nouseviin tarpeisiin huolehtimalla sosiaalityön ja toimeentulotuen järjestämisestä. Sosiaalityö työikäisten parissa on sosiaalista toimintakykyä ylläpitävää ja muutokseen tähtäävää suunnitelmallista sosiaalityötä. Työikäisten sosiaalityö on järjestetty vastaamaan sosiaalihuoltolain mukaista asiakasprosessia. Työssä liikutaan Päijät-Hämeen alueella, joten oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä. Virkasuhteen alkaessa työpiste on Lahdessa.

Työssäsi tarjoat asiakkaille ohjausta ja neuvontaa sosiaalihuollon palvelujen käytössä sekä tuet asiakkaiden elämänhallintaa ja toimintakykyä. Teet työikäisille asiakkaille sosiaalihuoltolain mukaisesti palvelutarpeen arviointeja ja toimit asiakkaiden omatyöntekijänä. Teet päätöksiä asiakkaan tuen tarpeiden mukaisista sosiaalipalveluista ja arvioit yhdessä asiakkaan kanssa työskentelylle asetettujen tavoitteiden toteutumista. Työtehtäviisi kuuluu työikäisten työttömien asiakkaiden aktivointiin ja työelämään kuntoutumiseen liittyvät tehtävät.

Me tarjoamme
- monipuolisia aikuissosiaalityön tehtäviä
- osaavat ja kannustavat työkaverit
- perehdytyksen työhön
- mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
- mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen
- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
- mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää innostusta ja kokemusta aikuissosiaalityöstä sekä toimeentulotuen tuntemusta. Edellytämme sinulta yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi sosionomin ammattikorkeakoulututkintoa, sosiaaliLifecaren osaamista ja kokemusta työikäisten palveluiden omatyöntekijänä toimimisesta. Lisäksi arvostamme positiivista ja aktiivista työotetta, myönteistä asennetta kehittämiseen ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tervetuloa mukavaan joukkoomme!


Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Yhteystiedot

Mari Sisso, johtava sosiaalityöntekijä

puh. 044 018 7037

mari.sisso@paijatha.fi

Taina Nurmikumpu, johtava sosiaalityöntekijä

puh. 044 018 7142

taina.nurmikumpu@paijatha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee lähes 8000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Tuotamme maakunnan tai Päijät-Hämeen julkiset sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen palvelut. Sote- ja pelastustoimen ammattilaisten lisäksi joukossamme on myös muita esimerkiksi ICT- ja toimistopalveluiden osaajia. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa ammattitaitoiseen joukkoomme Päijät-Hämeeseen! Tutustu työnantajaan