Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja, Työpaja Levari - Sipoon kunta

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentele noin 1300 henkilöä. Sipoon kunnan sosiaalipalvelut on jaettu elämänkaarimallin mukaisesti lasten, nuorten ja perheiden palveluihin, työikäisten palveluihin ja ikäihmisten palveluprosesseihin.

Haemme joukkoomme SOSIAALIOHJAAJAA Sipoon kunnan Työllisyysyksikkö Risteykseen, nuorten työpaja Levariin ajalle 1.9.2022 - 31.8.2023, tai aloitus sopimuksen mukaan.

Sosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluu Työllisyysyksikkö Risteyksen sekä nuorten työpaja Levarin kuntouttavan työtoiminnan asiakkaiden palvelutarpeen arviointia sekä sosiaaliohjausta. Työpaja Levarin toiminnassa ohjataan ja tuetaan nuorta elämänhallintaa, työtä sekä opiskelua koskevissa toiminnoissa. Vuoden 2023 alusta tehtävä siirtyy osaksi Itä-Uudenmaan hyvinvointialuetta.

Lisäksi sosiaaliohjaaja toimii Sipoon Ohjaamon työntekijänä, jonka työtehtäviin kuuluu toiminnan ulkopuolisten asiakkaiden sosiaaliohjauksen tuki- ja ohjaustyöt; toimeentulotukeen, koulutukseen sekä työhakuun liittyvät toimenpiteet.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosionomin (AMK) tutkinto sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen taito ja toisen kotimaisen kielen hyvä kirjallinen taito. Lisäksi laskemme eduksi sosiaalipalveluiden tuntemuksen ja kokemuksen työllistymispalveluista. Sosiaaliohjaaja toimii laajaa asiantuntijaverkostoa hyödyntäen ja digitaalisten työympäristöjen hyödyntäminen arjen työssä katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus SOTE:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2500 euroa/kk + mahdolliset lisät. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

Hakemukset pyydetään jättämään 10.8.2022 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Haastattelut järjestetään 15.8.2022. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/asiointikanava/tyopaja-levari/
https://www.sipoo.fi/palvelu/nuorten-tyopajatoiminta/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ajalla 26.-28.7.
työllisyyspäällikkö Lassi Puonti 040 191 4425 (tai lassi.puonti(a)sipoo.fi)

Lisätietoja

Kehitys- ja kaavoituskeskus, Työllisyysyksikkö

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Iso Kylätie 38, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat