Sosiaaliohjaaja TYP-yhteispalveluun - Seinäjoen kaupunki

Haetaan sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen virkaan 30.6.2023 saakka. Virka sijoittuu Seinäjoen työllistymistä edistävään monialaiseen yhteispalveluun (TYP).

Sosiaaliohjaajan asiakkaita ovat työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun piirissä olevat pääsääntöisesti yli 30v. asiakkaat. Sosiaaliohjaaja tukee ja edistää asiakkaiden työelämävalmiuksia, kartoittaa heidän kokonaistilannettaan, arvioi työ- ja toimintakykyä ja palvelutarvettaan sekä laatii yhdessä asiakkaan ja työparin kanssa jatkosuunnitelmat. Työtä tehdään tiimissä, jossa keskeisinä toimijoina sosiaalihuollon lisäksi ovat kuntakokeilun omavalmentajat/TE-toimiston asiantuntijat, Kelan asiantuntijat ja terveydenhuollon toimijat. Työssä tehdään tiivistä verkosto- ja sidosryhmäyhteistyötä mm. viranomaistahojen, palveluntuottajien, oppilaitosten ja kolmannen sektorin kanssa.

Edellytämme sosionomi (AMK) tutkintoa (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 3§), aikaisempaa kokemusta työllisyyden hoidon kentältä, kehittävää työotetta, kokonaisuuksien hallintaa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi toivomme hakijalta hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä asiakasta motivoivaa ja tukevaa työtapaa. Arvostamme voimavara -ja ratkaisukeskeistä työotetta.

Työssä on neljän kuukauden koeaika. Seinäjoki on savuton työyhteisö.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Etelä-Pohjanmaan monialaisen yhteispalvelun johtaja Anu Tikkala, 044 4181 183, anu.tikkala@seinajoki.fi

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala
Osoite: Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)

Sinulle suositellut työpaikat