test
Sosiaaliohjaaja vammaispalveluihin - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Sosiaaliohjaajan viransijaisuus vammaispalveluun.

Vammaispalvelu on osa Kymsoten aikuisten monialaisia sosiaalipalveluja. Toiminnassamme tärkeintä ovat asiakaslähtöisyys ja asiakkaiden voimavaroja tukeva ratkaisukeskeinen työote. Vammaispalvelun sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluu muun muassa tukea ja ohjata asiakasta moninaisissa elämäntilanteissa. Työskentely asiakkaan kanssa tapahtuu asiakasohjauksessa sekä asiakaskäynneillä kotona. Työtämme ohjaavat vammaispalvelulaki ja kehitysvammalaki.

Sosiaaliohjaaja osallistuu asiakkaan asiakasprosessin suunnitteluun, palvelutarpeen arviointien ja palvelusuunnitelmien tekemiseen sekä niiden toteutumisen seurantaan. Sosiaaliohjaaja osallistuu myös sosiaaliohjauksen ja asiakastyön jatkuvaan kehittämiseen. Työ tapahtuu osittain yhteistyöverkostoissa, mutta pysyt kantamaan asioista ja toiminnasta itsenäistä vastuuta. Vammaispalveluyksiköllä on useita toimipisteitä Kymenlaakson alueella, ja sinun toimipisteesi virkasuhteen alussa on Kouvola, Pohjoinen Kymsote.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen kelpoisuus. Valinnassa katsomme eduksi vammaispalvelujen osaamisen.

Kymsotelaiset huolehtivat rokotesuojastaan.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Kirsi Kiiski p. 0400 918 415
kirsi.kiiski2@kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat