Sosiaaliohjaaja vammaispalveluihin, lasten ja nuorten tiimi Hämeenlinna

Hakuaika päättyy  10.7.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Kiinnostaako sinua työ vammaisten henkilöiden palvelujen parissa? Tule töihin Oma Hämeeseen Hämeenlinnan seudun vammaissosiaalityön tiimiin!

Haemme sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 13.8.2024-27.6.2025. Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden ja heidän läheistensä neuvontaa ja ohjausta, palvelutarpeiden arviointia, palvelusuunnitelmien laatimista sekä palveluihin liittyvien viranomaispäätösten tekoa ja valmistelua. Tehtävä painottuu lasten, nuorten ja heidän perheidensä kanssa työskentelyyn. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinnassa osoitteessa Ansarikuja 1. Työvälineet mahdollistavat hyvin myös etätyöskentelyn.

Vammaissosiaalityön Hämeenlinnan seudun lasten ja nuorten tiimiin kuuluu neljä sosiaaliohjaajaa ja yksi sosiaalityöntekijä. Työtä tehdään vammaissosiaalityön päällikön johdolla ja lähijohtajanasi toimii lasten ja nuorten tiimin johtava sosiaalityöntekijä. Asiakastyötä tehdään omatyöntekijä -periaatteella työpari- ja tiimityötä hyödyntäen. Työryhmän työn tukena toimii moniammatillinen asiantuntijatiimi, johon kuuluvat lääkäri, sairaanhoitaja ja psykologi.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa

Viran kelpoisuusvaatimuksena on sosionomi (amk), geronomi (amk) tai kuntoutuksen ohjaaja (amk). Työ edellyttää itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ on suunnitelmallista ja pitkäjänteistä työskentelyä osana monimuotoisia verkostoja. Työn luonne edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttämiseen työtehtävissä. Työvälineet mahdollistavat mobiilin työskentelyn ja osittaisen etätyön. Toivomme sinulta kokemusta lasten, nuorten ja perheiden ja/tai vammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä sekä sosiaalihuollon viranomaisorganisaatiossa toimimisesta.

Hakuaika päättyy 10.7.2024. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.
Haastattelut toteutaan viikolla 29.

Tehtävässä on 3 kuukauden koeaika. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen peruspalkka on 2963,80€. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %.

Virkaan valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisterilain (770/1993) 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa.
Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

Mia Lähdeniemi, johtava sosiaalityöntekijä, p. 040 734 7075, mia.lahdeniemi@omahame.fi, 13.6.2024 saakka

Leena Toivonen, vammaissosiaalityön päällikkö, p. 050 369 7627, leena.toivonen@omahame.fi, 14.6. lähtien

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026. Liity joukkoomme ja ole osa muutosta! Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan