Sosiaaliohjaaja / Vammaispalvelut - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin Vammaispalvelut tuottaa monipuolisia vammaispalveluja Tampereella ja Orivedellä. Sosiaaliohjaajana vahvistat ihmisten osallisuutta ja toimintakykyä yhteiskunnassa. Haluamme olla asiantuntemuksestaan tunnettu yhteisö, jossa jokainen työntekijä viihtyy sekä tulee kuulluksi. Tule mukaamme rakentamaan laadukasta vammaispalvelua asiakkaillemme!

Vammaispalveluissa vastataan vammaispalvelulain ja kehitysvammalain mukaisten palvelujen järjestämisestä Tampereen ja Oriveden alueella.

Vammaispalvelutoimistossa työskennellään viidessä eri tiimissä, jotka ovat: palvelutarpeen arvion ja neuvonnan tiimi, 25 vuotta täyttäneiden kotiin annettavien palvelujen tiimi, asumispalveluissa olevien asiakkaiden tiimi, alle 25 vuotiaiden lasten ja nuorten tiimi sekä toimistotiimi. Virka sijoittuu alle 25 vuotiaiden lasten ja nuorten tiimiin. Lasten ja nuorten tiimissä hoidetaan alle 25 vuotiaiden asiakkaiden vammaispalvelulain ja kehitysvammalain mukaiset palvelut ja tukitoimet sekä laaja-alainen neuvonta ja ohjaus. Sosiaaliohjaaja toimii sosiaalityöntekijöiden työparina. Virassa tarvitaan kommunikaatiotaitojen osaamista, kun kohdataan lapsia ja nuoria ja heidän vanhempiaan.

Haemme sosiaaliohjaajaa vakituiseen virkasuhteeseen vammaispalveluihin. Virka on uusi.

Sosiaaliohjaaja tekee asiakkaiden palvelutarpeen kartoituksia ja palvelusuunnitelmia sekä käsittelee hakemuksia ja tekee osasta palveluista viranomaispäätökset. Tehtävään sisältyy runsaasti toimimista erilaisissa verkostoissa, tiivistä yhteistyötä eri viranomaistahojen kanssa sekä eri tahojen konsultointia.
Asiakastyöhön kuuluu laaja-alainen asiakkaiden ohjaus ja neuvonta sekä psykososiaalisen tuen antaminen erilaisissa nivelvaiheissa lasten ja nuorten elämässä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosionomi.

Eduksi katsotaan vammaispalvelulain mukaisten palvelujen ja kehitysvammahuollon hyvä tuntemus sekä sosiaalihuollon lainsäädännön ja palveluiden tunteminen. Tehtävä edellyttää kykyä laaja-alaiseen, itsenäiseen vastuuseen palvelujen kokonaisuudesta. Työskentely toteutuu yhteistyöverkostoissa ja suorissa asiakastilanteissa, joten työntekijältä vaaditaan erinomaisia yhteystyötaitoja sekä selkeää ja hyvää suullista ja kirjallista ilmaisukykyä. Erilaisten puhetta tukevien ja korvaavien kommunikaatiotaitojen tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävään edellytetään liikkumista Tampereen kaupungin alueella sekä Oriveden kaupungin alueella, joten B-ajokortti ja oman auton käyttö katsotaan tehtävän hoidon kannalta eduksi.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs.johtava sosiaalityöntekijä Leena Köykkä, leena.koykka@tampere.fi, puh. 041 730 1322 parhaiten klo 8-9 välillä.

Hakuaika päättyy 25.1.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Vs.johtava sosiaalityöntekijä Leena Köykkä, leena.koykka@tampere.fi, puh. 041 730 1322 parhaiten klo 8-9 välillä.

Tampereen kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue, Vammaispalvelut
Osoite: PL 487, 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka