Sosiaaliohjaaja / Vammaispalvelut - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin Vammaispalvelut tuottaa monipuolisia vammaispalveluja Tampereella ja Orivedellä. Sosiaaliohjaajana vahvistat ihmisten osallisuutta ja toimintakykyä yhteiskunnassa. Haluamme olla asiantuntemuksestaan tunnettu yhteisö, jossa jokainen sosiaalityöntekijä viihtyy sekä tulee kuulluksi. Tule mukaamme rakentamaan laadukasta vammaispalvelua asiakkaillemme!
Vammaispalvelutoimistossa on 13 sosiaalityöntekijää, vastaava sosiaalityöntekijä, kuusi sosiaaliohjaajaa sekä toimistotyöntekijöitä ja esimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä. Sosiaalityö jakautuu neljälle tiimille, jotka ovat palvelutarpeenarvioinnin ja neuvonnan tiimi, lasten ja nuorten tiimi, asumisen tiimi ja kotiin annettavien palvelujen tiimi. Moniammatillinen ja auttavainen työyhteisö on työntekijöiden tukena joka tilanteessa.

Haemme sosiaaliohjaajaa viransijaisuuteen ajalle 28.6.2021-7.5.2022 . Virka sijoittuu vammaispalveluiden asumisen tiimiin, jossa vastataan noin 700 asumispalveluissa olevien asiakkaiden palvelukokonaisuuksista sekä oikea-aikaisista ja kustannustehokkaista asumisratkaisuista. Sosiaaliohjaaja vastaa myös asumispalveluissa olevien välitystiliasiakkaiden käytännön asioiden neuvonnasta ja ohjauksesta taloudellisissa asioissa. Tehtävään kuuluu asiakkaiden tukeminen erilaisissa elämäntilanteissa. Sosiaaliohjaaja tekee asiakkaiden palvelutarpeen kartoituksia ja palvelusuunnitelmia ja käsittelee hakemuksia, sekä tekee niistä virkavastuulla delegoinnin mukaiset päätökset ja järjestää niiden mukaiset palvelut ja tukitoimet.

Valmistelun ja päätösten tekemisen tietoedellytyksiin kuuluu vammaispalveluja koskeva lainsäädäntö viranomais- ja soveltamisohjeineen, sekä mm. tiedot sairauksien ja vammautumisen aiheuttamista haitoista, tuen ja palvelujen tarpeista. Työntekijällä on mahdollisuus osallistua vammaispalvelujen kehittämiseen yhdessä koko vammaispalvelutoimiston kanssa. Sosiaaliohjaaja toimii palvelujen asiantuntijana moniammatillisissa verkostoissa ja tekee tiivistä yhteistyötä eri viranomaistahojen kanssa palvelukokonaisuuksien järjestämisessä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosionomi.

Eduksi katsotaan vammaispalvelulain mukaisten palvelujen ja kehitysvammahuollon hyvä tuntemus sekä sosiaalihuollon lainsäädännön ja palveluiden tuntemista. Tehtävä edellyttää kykyä laaja-alaiseen, itsenäiseen vastuuseen palvelujen kokonaisuudesta. Työskentely toteutuu yhteistyöverkostoissa ja suorissa asiakastilanteissa, joten työntekijältä vaaditaan erinomaisia yhteystyötaitoja sekä selkeää ja hyvää suullista ja kirjallista ilmaisukykyä. Erilaisten puhetta tukevien ja korvaavien kommunikaatiotaitojen tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävään edellytetään liikkumista Tampereen kaupungin alueella sekä Oriveden kaupungin alueella, joten B-ajokortti ja oman auton käyttö katsotaan tehtävän hoidon kannalta eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. johtava sosiaalityöntekijä Leena Köykkä, leena.koykka@tampere.fi, puh. 041 730 1322 parhaiten klo 8-9 ja vs. vastaava sosiaalityöntekijä Päivi Laine, paivi.h.laine@tampere.fi puh. 044 423 5859.

Hakuaika päättyy 10.5.2021. Tehtävää haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. johtava sosiaalityöntekijä Leena Köykkä, leena.koykka@tampere.fi, puh. 041 730 1322 ajalla 12-16.4. ja 26-28.4. parhaiten klo 9-10 ja vs.vastaava sosiaalityöntekijä Päivi Laine, paivi.h.laine@tampere.fi puh. 044 423 5859.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue / Vammaisten palvelut

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat