Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja, Vammaisten kuljetuspalvelu - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme innostunutta ja asiakastyöstä kiinnostunutta sosiaaliohjaajaa vakituiseen virkaan vammaisten sosiaalityön eteläiseen toimipisteeseen, Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukseen.

Vakituinen virka tulee avoimeksi 1.1.2024 alkaen, mutta tehtävä alkaa jo 1.11.2023 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu vammaispalvelulain mukaisen kuljetuspalvelun ja sosiaalihuoltolain mukaisen liikkumisen tuen hakemusten käsittely sekä asiakkaiden neuvonta ja ohjaus. Tapaat asiakkaita usein kotikäynneillä, jolloin kartoitat heidän tilannettaan ja erityisesti kykyä käyttää julkista liikennettä. Työsi sisältää myös moniammatillista yhteistyötä sosiaalityöntekijöiden, fysioterapeuttien ja muiden ammattiryhmien kanssa.

Lähitiimissäsi työskentelee kolme sosiaaliohjaajaa. Toimimme uudessa Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa. Toimipisteessämme työskentelee myös muita sosiaalialan ammattilaisia, yhteensä 26 vammaisalan osaajaa. Meidän kaikkien tukeen voit luottaa, kun tulet työkaveriksemme.
Arviolta vuoden 2024 alussa toimipisteemme muuttaa Kallion virastotaloon, Toinen linja 4 A.

Työtäsi tukevia kokouksia lukuun ottamatta suunnittelet työviikkosi ajankäytön itse. Sinulla on käytettävissäsi liikkuvaan työhön sopivat työvälineet ja osan viikosta voit halutessasi tehdä etätyötä. Saat perehdytyksen lähiesihenkilöltä ja kollegoilta sekä jatkuvan tuen koko työyhteisöltä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn sekä osaavat ja mukavat työkaverit, joilta voi aina kysyä. Lisäksi Helsingin kaupunki tarjoaa monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja henkilöstöetuja, kuten työsuhdeasunnon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen, johtava sosiaalityöntekijämme Jarmo Salminen juttelee mielellään kanssasi. Hänet tavoitat numerosta: 09 310 44305. Jätäthän tarvittaessa soittopyynnön tai kokeile vaihtoehtoisesti sähköpostia jarmo.salminen@hel.fi.

Kelpoisuusehto:
Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- itsenäistä työotetta ja kykyä liikkuvaan työhön.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavasta työstä, mutta työssä auttaa, jos sinulla on kokemusta toimintakyvyltään alentuneiden henkilöiden kanssa työskentelystä. Tärkeintä meille on kiinnostuksesi vammaispalveluja kohtaan, vuorovaikutustaitosi, sekä halusi ja valmiutesi oppia uutta.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaisten sosiaalityö
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTEPE-01-594-23
  • 1.11.2023
  • 2848,76 €/kk
  • 15.9.2023 - 3.10.2023 16:00
  • Sosiaalialan muut tehtävätUusimaaHelsinkiKunta

Yhteystietomme

Jarmo Salminen, johtava sosiaalityöntekijä
jarmo.salminen@hel.fi
puh. 09 31044305

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaisten sosiaalityö

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @stadinsoterekry ja @stadinbrankkari.


Osoite: Työpajankatu 14 A, 00580 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat