Sosiaaliohjaajan sijaisuus - Lopen kunta

Lopen kunnassa on avoinna sosiaaliohjaajan määräaikainen toimi 11.10.2021-31.3.2022, joka sijoittuu maahanmuuttajatyöhön ja työikäisten palveluihin. Työhön kuuluu moniammatillinen työskentely ja yhteistyö omaisten sekä verkostoryhmien kanssa. Työssä noudatetaan yleistyöaikaa. Työntekijällä tulee olla mahdollisuus käyttää omaa autoa.

Sosiaaliohjaajalta edellytetään soveltuvaa sosiaalialan ammattikorkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistotason tutkintoa, hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja haastavissakin asiakastilanteissa sekä kykyä hahmottaa itsenäisesti kokonaisuuksia. Pro Consona-ohjelman tuntemus luetaan hyödyksi.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2658,22 euroa/kk. Koeaika on kolme kuukautta. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Hakemukset tulee toimittaa 26.9.2021 klo 16.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, hakemuksen liitteiksi kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Lisätietoja

https://loppi.fi/palvelut/sosiaalipalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sosiaalihuollon erityisasiantuntija Riitta Lehtinen p. 040 330 6055, riitta.lehtinen@loppi.fi

Lisätietoja

Lopen kunta, Perusturvalautakunta

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, noin 7800 asukkaan kasvava ja elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Yhdystie 5, 12700 Loppi
Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat