test
Sosiaaliohjaajan sijaisuus - Hausjärven kunta

Hausjärven perusturvalautakunta julistaa haettavaksi

SOSIAALIOHJAAJAN SIJAISUUDEN

Hausjärven kunta hakee sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 25.1.2022-13.6.2022.

Sosiaaliohjaaja työskentelee lapsiperhepalvelujen tiimissä, johon kuuluu sosiaalihuolto- ja lastensuojelulain mukaiset lasten ja perheiden palvelut. Työhön kuuluu sosiaalityöntekijän kanssa tehtävää työparityö, sosiaaliohjaus ja sosiaalihuolto- ja lastensuojelulain mukainen perhetyö. Lisäksi pääset osallistumaan palvelutarpeen arviontien tekemiseen sekä suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan lapsiperheille tarkoitettuja palveluja.

Toivomme hakijalta kokemusta perhesosiaali- ja lastensuojelutyöstä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työhön sisältyy tarvittaessa ilta- ja viikonlopputyötä. Oma auto on työssä välttämätön.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen pätevyys (sosionomi AMK, sosiaalikasvattaja tai - ohjaaja). Tehtäväkohtainen palkka 2600 €/kk.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja lain vaatima rikosrekisteriote (504/2002). Työsuhteessa on 3 kuukauden koeaika. Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Hausjärven kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset 24.1.2022 klo 12 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi tai osoitteella: Hausjärven kunta, sosiaalitoimisto, Keskustie 2-4, 12100 Oitti.

Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan hakuprosessissa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut:
Perusturvajohtaja Teija Suorsa-Salonen, puh (019) 758 6610 tai sähköpostitse teija.suorsa-salonen@hausjarvi.fi.

Lisätietoja

Hausjärven kunta, Perusturvatoimi

Hausjärvi on n. 8200 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä on matkaa Riihimäelle n. 20 km, Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km.


Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Sinulle suositellut työpaikat