Sosiaaliohjaajan sijaisuus Kotilinnassa - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Sosiaaliohjaajan sijaisuus Kotilinnassa - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Sosiaaliohjaaja vastaa asiakkaiden kokonaisvaltaisen avun ja tuen lisäksi oman yksikön asiakkaiden palveluohjaksesta sekä asiakkaiden sosiaalietuuksista ja sosiaalipalveluista.

Kotilinna tarjoaa sekä lyhytaikaista huolenpitoa että pitkäaikaista asumista kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville.

Kelpoisuusehtona on sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto 817/2015 8 § mukainen kelpoisuus. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Sijaisuudessa on 4 kuukauden koeaika. Lisäksi vaaditaan rikostaustaote ja rokotukset tartuntatautilaki 48§:n mukaan.

Lisätietoja

http://www.eskoo.fi

Lisätietoja antaa palveluesimies Marina Rantanen, p. 050 474 0729, marina.rantanen@eskoo.fi

Pietarsaaren palveluyksikkö, Kotilinna
Osoite: Mustamatintie 49, 68600 Pietarsaari

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo toimii yksilöllisen elämän tukijana ja sosiaalihuollon erityispalvelujen tuottajana. Toimimme pohjalaismaakunnissa ja tarjoamme myös valtakunnallisia palveluja. Olemme erikoistuneet vammaispalveluihin ja lastensuojeluun.
Eskoo on asiakaslähtöinen osaaja, palvelujen tuottaja ja kehittäjä. Me Eskoossa ajattelemme, että jokaisella ihmisellä on oikeus hyvään ja yksilölliseen elämään. Työtämme ohjaavia arvoja ovat ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullisuus ja uudistumiskyky. Saamme tehdä merkityksellistä ja palkitsevaa työtä.
Eskoossa työskentelee noin 400 alan ammattilaista. Panostamme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Päätoimipaikkamme on Seinäjoella. Muut palveluyksikkömme sijaitsevat Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa sekä Tervajoella Vaasan Vähäkyrössä.
Tutustu meihin www.eskoo.fi, eskoossa.fi-verkkolehdessä ja Facebook sivuillamme.
Tule meille töihin!

Tutustu työnantajaan