Sosiaaliohjaajan sijaisuus, Lappeenranta - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Tarjoamme kiinnostavan tehtävän Mielenterveys- ja päihdepäivystyksen yksikössä sosiaaliohjaajan sijaisena. Sijaisuus on ajalle 20.11.2020 - 30.9.2021.

Työtehtäviä ovat asiakkaiden sosiaalisen tilanteen kartoitus, etuisuuksiin ja palveluihin liittyvä ohjaus ja neuvonta sekä moniammatillinen yhteistyö. Työtehtäviin kuuluu itsenäisen asiakastyön lisäksi monialaisiin työryhmiin ja niiden kehittämiseen osallistuminen sosiaalialan asiantuntijana sekä sosiaalialan asiantuntijuuden ja konsultatiivisen avun tarjoaminen työyhteisössä.

Hakijalta edellytetään sosionomi AMK- tutkintoa. Tämän lisäksi eduksi katsotaan soveltuva jatko- tai täydennyskoulutus.
Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, vastuuntuntoisuutta sekä oma-aloitteisuutta. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn vaihtelevissa asiakaskontakteissa. Työssä suoriutumisen kannalta eduksi on laaja sosiaaliturvan tuntemus sekä kokemus monialaisesta työotteesta. Mielenterveys - ja päihdetyön tuntemus ja kokemus katsotaan hakijan eduksi.

Työ on pääosin virka-aikaan tapahtuvaa ajanvarausvastaanottotyötä sisältäen tarpeen mukaan verkosto- ja kotikäyntejä.

Tehtävässä on 3 kk koeaika.

Huomioithan, että haastattelut järjestetään 4.11.2020 klo 14-16 välisenä aikana. Haastateltavat kutsutaan 29.10.2020.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä:
http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Minna Vainikka
toimintayksikön esimies
puh 040 1988931
minna.vainikka@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Avohoidon mielenterveyspalvelut
Osoite: Valto Käkelän katu 1, 53130 Lappeenranta

129 000 syytä herätä aamuisin

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 129 000. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata.

Olemme savuton työpaikka.

Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka