test

Sosiaaliohjaajan sijaisuus työikäisten sosiaalipalveluissa

Hakuaika päättyy  27.2.2024 12:00

Tervetuloa hakemaan sosiaaliohjaajan tehtävää työikäisten sosiaalipalveluissa! Etsimme motivoitunutta ja ammattitaitoista sosiaaliohjaajaa tiimiimme tekemään laadukasta ja asiakaslähtöistä sosiaalityötä.

Etsimme sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen työikäisten sosiaalipalveluihin ajalle 1.4.- 31.12.2024. Sijaisuus voi mahdollisesti jatkua myös pidempään.

Keitä me olemme? Työikäisten sosiaalipalvelut sijoittuvat Pohjois-Savon hyvinvointialueella yleisten palveluiden kokonaisuuteen. Hyvinvointialueen työikäisten sosiaalipalvelut toimivat kolmella alueella: keskinen, eteläinen ja pohjoinen. Haettavana oleva sijaisuus kohdentuu keskisen alueen (Kuopio, Kaavi, Tuusniemi) palveluohjausyksikköön, jossa työskentelee kuusi sosiaaliohjaajaa.

Työikäisten palveluissa tehtävällä sosiaalityöllä pyritään ehkäisemään sosiaalisten ongelmien syntyä kartoittamalla asiakkaan elämäntilannetta, vahvuuksia ja haasteita. Yhdessä asiakkaan kanssa etsitään vaihtoehtoja elämäntilanteen parantamiseksi ja motivoidaan asiakasta muutokseen.

Millaiseen työhön etsimme tekijää? Sosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden ohjaus-, neuvonta- ja motivointityö, täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen käsittely sekä sosiaalihuoltolain mukaisten ilmoitusten käsittely. Sosiaaliohjaaja tukee asiakkaita mm. arjen sujumiseen, talouteen, asumiseen, kuntoutumiseen sekä koulutukseen ja työhön liittyvissä asioissa. Työnkuvaan kuuluvat asiakastapaamiset toimistolla ja jalkautuen sekä verkostoyhteistyö palveluverkoston kanssa.

Mitä me tarjoamme sinulle? - kehittämismyönteisen ja kokeneen työyhteisön, jossa jokaisen osaamista ja ammattitaitoa arvostetaan - kattavan perehdytyksen - lähiesihenkilön, tiimivastaavien ja tiimin tuen - joustavuutta työhön tarjoaa osittainen etätyömahdollisuus sekä työaikaliukumat - ePassi-edut - osittaisen etätyömahdollisuuden Palkka on 2842,49 €/ kk

Olisiko tämä sinulle sopiva työ?

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosionomin kelpoisuus. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää asiakaslähtöistä, arvioivaa ja kehittävää työotetta, hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöskentelyyn.

Eduksi katsotaan kokemus työikäisten henkilöiden kanssa tehtävästä sosiaaliohjauksesta ja harkinnanvaraisen toimeentulotuen käsittelystä, sosiaalihuoltolain ja toimeentulotukilain sekä työikäisten palvelujärjestelmän tuntemus.

Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Viransijaisuuteen valitun on ennen tehtävässä aloittamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilasta (T-todistus).

Noudatamme viransijaisuuden täytössä koeaikaa, joka on neljä (4) kuukautta.

Kuuntele sydäntäsi ja tule töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/sosiaaliala/

Johtava sosiaalityöntekijä
Laura Eskanen
p. 044-461 0242
laura.eskanen@pshyvinvointialue.fi
Johtava sosiaalityöntekijä
Sanna Räsänen
p. 044-718 3905
sanna.rasanen@pshyvinvointialue.fi 

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon!

Tutustu työnantajaan