Sosiaaliohjaajan toimi - Nokian kaupunki

Vihnukselan lastenkoti on seitsemän (7) osastopaikkaa tarjoava päivystävä lastensuojelulaitos. Vihnukselan lastenkodissa työskentelee kahdeksan (8) ohjaajan lisäksi sairaanhoitaja, kaksi lähihoitajaa ja vastaava sosiaaliohjaaja. Lisäksi ruoka- ja siivouspalvelusta vastaa oma työntekijä.
Sosiaaliohjaajana toimit yhtenä tiimin jäsenenä lasten ja nuorten arjessa. Työaikamuoto on jaksotyö. Tehtävänhoidon tueksi tarjoamme myös työnohjausta ja työhön liittyvää koulutusta. Lisäksi työhyvinvoinnin tukemiseksi Nokian kaupungilla on käytössään Smartum-palvelusetelit ja Ikinäätä -toiminta.

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä, reflektoivaa, arvioivaa ja kehittävää työotetta, hyviä yhteistyötaitoja ja vahvaa ammatillista osaamista vaativissa asiakastilanteissa. Arvostamme kokemustasi lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelystä.

Kelpoisuusehtona sosiaaliohjaajan tehtävään on sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto. B-ajokortti välttämätön. 3-vuorotyö.

Tehtävään valitun on esitettävä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Tehtäväkohtainen palkka on 2541,18 €/kk ja muut edut määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Vastaava sosiaaliohjaaja Sini Reiniin p. 050 395 6305 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut
Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Nokia on kasvava yli 33000 asukkaan kaupunki vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Monien suomalaisten menestystarinoiden juuret ovat täällä. Nokialla teollisuus ja muu yritystoiminta työllistää ja luo toimeentuloa. Monipuolisesta luonnosta sekä aktiivisesta kulttuuri- ja muusta harrastetoiminnasta olemme ylpeitä.