Skip to main content
test
Sosiaaliohjaajan toimi Vihnukselan perhetukikeskus - Nokian kaupunki

Voisitko sinä tuoda ammattitaitosi ja osaamisesi meidän tiimiimme ja olla osa lastensuojelupalveluitamme? Olemme kevään aikana lähteneet kehittämään toimintaamme ja haemme Vihnukselan perhetukikeskukseen sosiaaliohjaajaa.

Vihnukselan perhetukikeskus on seitsemän asiakaspaikkaa tarjoava päivystävä lastensuojelulaitos. Vihnukselan perhetukikeskuksessa työskentelee seitsemän sosiaaliohjaajan lisäksi sairaanhoitaja, kaksi lähihoitajaa, ohjaaja ja perhetukikeskuksen esimies. Lisäksi ruoka- ja siivouspalvelusta vastaa oma työntekijä. Sosiaaliohjaajana toimit yhtenä tiimin jäsenenä lasten ja nuorten arjessa.

Kevään aikana olemme aloittaneet kehittämistyön toimintamme sujuvoittamiseksi ja toivomme sinulta kehittävää ja asiakaslähtöistä työotetta, hyviä yhteistyötaitoja ja ammatillista osaamista vaativissa asiakastilanteissa. Arvostamme kokemustasi lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelystä.

Tehtäväkohtainen palkkamme on 2597,90€, lisäksi meillä on käytössä 100€ rekrytointilisä 31.12.2022 asti. Työn tueksi tarjoamme ryhmätyönohjausta ja työhön liittyvää koulutusta. Lisäksi Nokian kaupungilla on käytössä mahdollisuus henkilökohtaiseen lisään, palkitsemismalli sekä työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan tarjoamalla työsuhde-etuja, esimerkkinä liikunta- ja kulttuuriharrastusta tukeva ePassi sekä Ikinäätä -toiminta.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaaliohjaajan tehtäviin on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 mukainen pätevyys, sosionomi AMK, mutta huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijoiden hakemukset. Työaikamuoto meillä on jaksotyö ja työ on vuorotyötä. Ajokortti on välttämätön ja eduksi katsomme, jos sinulla on hygieniapassi, EA1-ensiapulupa sekä lääkehoitolupa, mutta ei huolta, jos joku näistä puuttuu, koska järjestämme tarvittavat koulutukset. Mapa-koulutus on osa perehdyttämistämme.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta Nokian kaupungin työterveyshuollosta (Suomen Terveystalo Oy/Nokian toimipiste). Edellytämme myös tartuntatautilain 48a§ mukaista soveltuvuutta. Muut työsuhteen ehdot määräytyvät SOTE-TES -sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Haluatko tietää lisää Vihnukselan perhetukikeskuksen toiminnasta? Ota yhteyttä Vihnukselan ohjaajiin p. 040 8443999 tai perhetukikeskuksen esimieheen Samu Jäminkiin/sij. Henna Rahko p. 050 3956 305. Työpaikkahaastattelu järjestetään pe 27.5.2022.
Hakemukset 26.5.2022 mennessä sähköisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut

Nokia on kasvava, lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnissä on mm. uuden hyvinvointikeskuksen rakennuttaminen. Täällä syntyy uutta.

Yhteystiedot www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Lastenkuja 3, 37150 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat