Sosiaaliohjaajan viransijaisuus - Keuruun kaupunki

Keuruun kaupungin perusturva etsii joukkoonsa sosiaaliohjaajaa viransijaisuuteen vuoden 2021 loppuun saakka:

Keuruun kaupungin sosiaalityössä työskentelee johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi kolme sosiaalityöntekijää lapsiperhetyössä ja yksi vammaispalveluissa, kaksi sosiaaliohjaajaa lapsiperhetyössä ja yksi palveluohjaaja vammaispalveluissa, viisi perhetyöntekijää, perhekeskuksen palveluohjaaja ja kaksi palvelusihteeria.

Sosiaaliohjaajan viransijaisuuteen kuuluu ohjaajan tehtävät pääasiassa lapsiperhetyössä sosiaalityön tulosalueella.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain ( 817/2015) § 8 ja § 32 mukainen kelpoisuus.
Palkkaus ja koeaika määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä rikostaustaote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä.)

Hakemukset tulee toimittaa Kuntarekry-järjestelmän kautta: www.kuntarekry.fi, työavain 331809.
Sähköiseen hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittamat todistukset.
Hakemus tulee jättää 26.1.2021 klo 15 mennessä.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Alisa Veistämö p. 0400 428 013 tai alisa.veistamo@keuruu.fi

Keuruun kaupunki
Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu

Keuruulla on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Keuruun keskustaajama on asukasluvultaan ja palveluiltaan suurin taajama Seinäjoen, Jyväskylän ja Tampereen välisellä maaseutualueella. Keuruu on vetovoimainen paikka tehdä kauppaa. Lähikunnista tulevat asiakkaat lisäävät ostovoimaa. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa.

Perheiden peruspalvelut kuten päivähoito, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Rakentamisessa Keuruun kaupunki on satsannut viime vuosina muun muassa koulujen ja päiväkotien peruskorjaukseen, uuden palvelutalon rakentamiseen vanhuksille ja uimahallin peruskorjaukseen.

Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa perheiden ja matkailijoiden vapaa-aikaan ja rentoutumiseen.

Tervetuloa Keuruulle asumaan, ostoksille, liikkumaan ja harrastamaan, lomailemaan ja ennen kaikkea viihtymään!

Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta