Sosiaaliohjaajan viransijaisuus - Loimaan kaupunki

Loimaan sosiaali- ja terveyspalvelukeskuksessa on haettavana lastensuojelun sosiaaliohjaajan viransijaisuus ajalle 3.5.-31.12.2021 tai sopimuksen mukaan (sijaisuus saattaa kestää pidempään). Pyrimme täyttämään viransijaisuuden mahdollisimman nopeasti.
Tehtäviin kuuluu lastensuojelun asiakkaiden ohjausta ja päätösten valmistelua sekä lastensuojelusuunnitelman mukaisia päätöksiä. Tulet työskentelemään sosiaalityöntekijän työparin. Tehtävän pätevyysvaatimuksena on sosionomi AMK tai muu vastaava opistoasteinen koulutus. Eduksesi luetaan aiempi kokemus lastensuojelutyöstä.

Ennen viransijaisuuden vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä rikosrekisterilain
6 § :n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisterinote. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Loimaan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Sosiaali- ja terveysjohtaja Timo Hokkanen, puh. 02 761 2100, timo.hokkanen@loimaa.fi

Loimaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimen hallinto
Osoite: Ylistaronkatu 36, 32200 Loimaa

Loimaa – Luonnon ympäröimä elinvoimainen kaupunki, kansainvälisen teknologiateollisuuden keskus, urheilun ja kulttuurin keidas.

Mukavaan elämiseen sopivan kokoinen noin 16 000 asukkaan Loimaa on elinvoimainen seutukaupunki ja alueensa keskus. Loimaan sijainti, liikenneyhteydet ja saavutettavuus Etelä-Suomen kasvukolmiossa ovat merkittäviä vahvuuksia. Myös tuotanto- ja asumiskustannukset ovat keskimääräistä edullisemmat. Jokien halkomat peltomaisemat metsineen ovat Loimaalla läsnä kaikkialla tarjoten mahdollisuuden virkistymiseen ja rauhoittumiseen sekä liikuntaan, kalastukseen ja metsästykseen.

Loimaalla on yli 1 400 yritystä ja työpaikkoja eri tuotantoaloilla noin 6 500. Monipuolinen yritys- ja elinkeinorakenne sekä paikallinen teknologiaosaaminen tarjoavat mahdollisuuksia myös uusille yrityksille ja toimialoille. Koneteknologia ja metalliala sekä kauppa ja palvelut ovat merkittävimpiä toimialoja. Myös maatalous on näkyvä ala Loimaalla.

Sinulle suositellut työpaikat