Sosiaaliohjaajan virka - Eurajoen kunta

Tervetuloa Eurajoelle sosiaalityön ammattilaisten joukkoon!

Eurajoella on haettavana sosiaalipalveluissa sosiaaliohjaajan virka 1.8.2020 alkaen.

Sosiaalityössä tukenasi on kehittämismyönteinen ja innostunut perhepalvelujen työyhteisö, johon kuuluvat sosiaalityön ja perhepalvelun päällikkö, kaksi sosiaalityöntekijää, kaksi varhaisen tuen sosiaaliohjaajaa sekä kolme perhetyöntekijää ja lapsiperheiden kotipalvelussa hoitaja. Kunta haluaa panostaa lapsiperheiden hyvinvointiin ja tämän mukaisesti perhepalveluihin on saatu lisäresurssia. Perhepalveluissa on käytettävissä psykiatrisen sairaanhoitajan palvelut.

Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluvat palvelutarpeen arvioinnit työparin kanssa, omatyöntekijänä toimiminen sekä sosiaaliohjaus sosiaalihuoltolain mukaisissa ja lastensuojelun asiakkuuksissa. Sosiaaliohjaaja voi toimia lastensuojelun sosiaalityöntekijän työparina haastavimmissa asiakkuuksissa. Sosiaaliohjaaja on mukana virka-aikaisen sosiaalipäivystyksen tiimissä, päivystysvuoro 1-2 krt/2 vko. Meillä on käytössä systeeminen lastensuojelutyö, jossa sosiaaliohjaaja toimii koordinaattorina. Työnohjaus on järjestetty. Eurajoen kunta panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja tarjoaa henkilöstölle Smartumin liikunta- ja kulttuurisaldoa tai hierontasaldoa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta sosiaalihuoltolain mukaisesta työskentelystä, yhteistyökykyä, asiakastyön hallintaa sekä itsenäistä, positiivista ja asiakaslähtöistä työotetta. Käytössämme on ProConsona -asiakastietojärjestelmä.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaaliohjaajan virkaan on lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä § 8 mukainen sosionomin AMK-tutkinto.

Tehtäväkohtainen palkka 2,658,83 €/kk. Työaika KVTES:n mukaan. Työn aloitus 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Koeaika 6 kk.

Tehtävään valittavan on esitettävä ennen viran vastaanottamista nähtäväksi rikosrekisterilain tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.eurajoki.fi

Tutustu työnantajaan

vt.sosiaalityön ja perhepalvelun päällikkö 044-3124352, piia.kotikivi@eurajoki.fi

Eurajoen kunta, Perusturva, Sosiaalityö ja perhepalvelut
Osoite: Kalliotie 5, 27100 Eurajoki

Eurajoki on 9400 asukkaan merenrantakunta Satakunnassa. Eurajoen kunnan arvoina ovat tuloksellisuus, oikeudenmukaisuus, vastuunkanto, jatkuva kehittäminen ja avoimuus. Päämääränämme on tehdä Eurajoesta seutukunnan paras paikka asua ja elää. Hyvä ja vastuullinen henkilöstöpolitiikka on kunnalle keskeinen menestystekijä. Eurajoen kunta on savuton työyhteisö.