Sosiaaliohjaajan virka - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) hoito- ja hoivapalveluissa on kotihoidon tulosyksikössä haettavana

SOSIAALIOHJAAJAN VIRKA

Oletko työstäsi innostunut ja kotona asuvien ikäihmisten asioista kiinnostunut sosiaalialan ammattilainen? Tule meille Kallion kotihoitoon sosiaaliohjaajaksi. Sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja saat tukea päivittäiseen työhösi kotihoidon esimies- ja asiantuntijatiimistä sekä tukea sosiaalityöhön aikuissosiaalityön tiimistä. Vastuualueenasi on Kallion alueen ikääntyvien parissa tehtävä sosiaaliohjaus ja neuvonta, joka tarjoaa aitiopaikan kotona asuvien ikäihmisten arkeen ja kotiin annettavien palvelujen laajaan työkenttään. Työhösi kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen tilannekartoitus ja lisäksi muun muassa sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetuspalvelupäätösten tekeminen ja yli 65-vuotiaiden harkinnan varaisen taloudellisen tuen myöntäminen. Työssäsi toteutat vahvaa moniammatillista verkostoyhteistyötä eri toimijoiden kesken.

Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä verkostojen kanssa. Odotamme sitoutumista, joustavuutta ja sopeutumiskykyä toimimiseen vaihtelevissa työtilanteissa sekä taitoa kehittää asiakaslähtöistä sosiaaliohjausta ikäihmisten kotiin annettavissa palveluissa. Arvostamme kokemusta ja kokonaisvaltaista näkemystä ikääntyneiden parissa tehtävästä sosiaalityöstä ja ikääntyneiden kotiin annettavista palveluista.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 8§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosionomin tehtävissä.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus on kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja työn vaativuuden arvioinnin (TVA) mukainen. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa suositellaan.

Työtehtävien hoitamiseksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Hakemukset lähetetään kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi) viimeistään 29.11. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla.

Lisätietoja antavat:
palveluesimies Johanna Nissinen p. 044 419 5418
palvelupäällikkö Laura Hannula p. 044 419 5024 tai
sähköposti: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
palveluesimies Johanna Nissinen p. 044 419 5418
palvelupäällikkö Laura Hannula p. 044 419 5024 tai
sähköposti: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Kotihoito
Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!