Sosiaaliohjaajan virka, Joensuu (id3593) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sotessa on haettavana 1.10.2020 mennessä SOSIAALIOHJAAJAN virka

Haemme sosiaaliohjaajaa työikäisten palveluihin aikuissosiaalityöhön keskiselle toiminta-alueelle (Joensuun Enon ja Tuupovaaran alue).

Aikuissosiaalityö on yli 18-vuotiaiden kanssa tehtävää suunnitelmallista sosiaalityötä, jossa vahvistetaan henkilön omaa toimintakykyä ja ehkäistään sosiaalisten ongelmien syntyä kartoittamalla asiakkaan elämäntilannetta, vahvuuksia ja voimavaroja. Asiakkaan kanssa yhdessä etsitään vaihtoehtoja elämäntilanteen parantamiseksi ja motivoidaan asiakasta muutokseen mm. aktivoimalla asiakasta työelämään, koulutukseen, työkyvyn arviointiin tai muiden palveluiden käyttöön yksilöllisen palvelutarpeenarvion mukaisesti. Lisäksi voimme tukea ja auttaa arjen kysymyksissä, kuten asumiseen liittyvissä ongelmissa. Aikuissosiaalityön sosiaaliohjaajat tekevät tiivistä yhteistyötä muiden toimijoiden, verkostojen ja kolmannen sektorin kanssa. Toimipiste sijaitsee Enossa, missä työskentelee tiiminä sosiaalityöntekijä, kaksi sosiaaliohjaajaa ja palvelusihteeri.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosionomin tehtävissä. Aiempi työskentely sosiaalipalveluissa työikäisten parissa katsotaan eduksi. Työtehtävien hoito edellyttää liikkumista eri toimipisteissä ja maakunnan alueella, joten ajokortti on välttämätön tehtävien hoidossa.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävään valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Virka täytetään 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan ja siinä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Kysy lisätietoja johtava sosiaalityöntekijä Johanna Turunen, johanna.turunen@siunsote.fi, 013 330 5856 ja palvelujohtaja Tuuli Ollila tuuli.ollila@siunsote.fi, 013 330 5827.

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 10.9.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3593
  • 10.9.2020 - 1.10.2020 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!