test
Sosiaaliohjaajia perhesosiaalityöhön - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kahta (2) SOSIAALIOHJAAJAA määräaikaisiin viransijaisuuksiin perhesosiaalityön keskitettyyn palveluohjausyksikköön aikuisten tiimiin. Toinen viransijaisuus on ajalle 23.12.2021 - 2.11.2022 ja toinen ajalle 1.1.2022 - 31.12.2022.

Perhesosiaalityö vastaa hyvinvointiyhtymän alueella lapsiperheiden aikuisten ja lasten arjessa nouseviin tuen tarpeisiin. Vastaat lapsiperheiden aikuisten asioista. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä lasten omatyöntekijöiden kanssa mutta et vastaa lasten asioiden hoitamisesta. Työparina aikuisten asioissa sinulla on tarpeen mukaan sosiaalityöntekijä tai toinen sosiaaliohjaaja.

Tehtäviisi kuuluvat lapsiperheiden aikuisten vireille tulleiden sosiaalihuoltolain mukaisten yhteydenottojen ja ilmoitusten käsittely sekä palvelutarpeen arviointien ja aktivointisuunnitelmien tekeminen yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Lisäksi toimit omatyöntekijänä ja vastaat perheiden aikuisten suunnitelmallisesta sosiaaliohjauksesta. Käsittelet omien asiakkaittesi yksilölliseen harkintaan perustuvaa ehkäisevää toimeentulotukea.

Tarjoamme sinulle monipuolisia sosiaaliohjauksen tehtäviä perheiden aikuisten parissa, osaavat ja kivat työkaverit, perehdytyksen työhön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Virkasuhteen alkaessa työpisteesi sijaitsee Lahden toimipisteessä. Työssä liikutaan yhtymän alueella, joten oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Edellytämme sinulta yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi sosionomin ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisempaa opistotasoista tutkintoa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. johtava sosiaalityöntekijä Anu Asikainen
puh. 050 539 1608
anu.asikainen1@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Perhesosiaalityö ja lastensuojelu, Perhesosiaalityö, Keskitetty palveluohjausyksikkö

Päijät-Sotessa työskentelee 6700 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Vapaudenkatu 23, 15140 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat