Sosiaalityön johtajan virka - Tornion kaupunki

Tornion kaupungin sosiaali- ja vammaispalvelujen palvelualueella on haettavana

SOSIAALITYÖN JOHTAJAN VIRKA

Sosiaalityön johtajan tehtävänä on johtaa sosiaali- ja vammaispalvelujen palvelualuetta ja vastata sen toiminnasta. Hän vastaa omalta osaltaan kaupungin sosiaalityön ja vammaispalvelujen toteutumisesta sekä suunnittelusta ja toimivuudesta siten, että toiminta on asiakaslähtöistä, laadukasta ja kustannustehokasta. Työ sisältää hallinto- ja esimiestehtäviä sekä asiakastyötä. Sosiaalityön johtaja toimii esittelijänä ja sihteerinä sosiaali- ja terveysjaostossa sekä valmistelee palvelualueensa asiat sosiaali- ja terveyslautakuntaan.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän tutkinto.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen vaalin vahvistamista. Hakijalta vaaditaan rikoslain mukainen todistus kelpoisuudesta. Hakijalle tiedoksi, että Tornio on savuton kaupunki.

Täytä sähköinen hakemus Tornion kaupungin internet-sivuilla osoitteessa www.tornio.fi, Tornion kaupungin avoimet työpaikat 2.10.2020 klo 15.00 mennessä. Työhakemukseen tulee liittää ansioluettelo.

Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Tutustu työnantajaan

Perusturvajohtaja Leena Karjalainen p. 040 554 9270, leena.karjalainen@tornio.fi.

Tornion kaupunki, Keskushallintopalvelut
Osoite: Keskikatu 69, 95400 Tornio

Merkittävän historian ja kehittyvän nykypäivän Tornio muodostaa Perämerenkaaren rajattomien mahdollisuuksien kansainvälisen kaksoiskaupungin yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa. Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1300 eri alan ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle keskellä hyviä palveluja.