Sosiaalityöntekijä (2) - Porin kaupunki

Pori on nuorekas yliopistokaupunki, jossa suuren kaupungin palvelut löytyvät kompaktisti läheltä. Pori kuuluu maamme ehdottomasti edullisimpiin kaupunkeihin asumiskustannusten osalta. Yyterin hiekat ja monipuolinen kulttuuritarjonta odottavat kokijaansa.

Haemme kahta sosiaalityöntekijää Porin perusturvakeskuksen lastensuojeluun.

Olemme lähteneet toteuttamaan systeemistä työskentelymallia ja kehittämään sosiaalityöntekijän työlleen saamaa tukea. Systeemisen työskentelytavan koulutuksia järjestämme säännöllisesti. Työ on lasten ja perheiden tukemista yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa hyödyntäen moniammatillista ja asiakaslähtöistä työotetta.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, aktiivista työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä lastensuojelutyön tuntemusta.

Meillä on avoin ja kannustava työilmapiiri, joustava työaika ja kattavat työterveyshuollon palvelut. Tarjoamme esimiesten ja työyhteisön tuen, oman työhuoneen, säännöllisen työnohjauksen ja mahdollisuuden kehittää omaa erityisosaamistaan. Meillä on myös joustava etätyömahdollisuus.

Tule uudeksi jäseneksi mahtavaan työyhteisöömme!

Viran kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) 7§:n mukainen kelpoisuus.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä ne mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella Porin kaupunki/HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Sosiaalityöntekijä Liisa Hannula p. 044 701 0872 ja lastensuojelun päällikkö Leila Linnainmaa p. 044 701 6147

Porin kaupunki, Perusturva, Sosiaali- ja perhepalvelut, Lastensuojelu
Osoite: 28100 Pori

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat