Sosiaalityöntekijä (2) / Vammaispalvelut - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin Vammaispalvelut tuottaa monipuolisia vammaispalveluja Tampereella ja Orivedellä. Sosiaalityöntekijänä vahvistat ihmisten osallisuutta ja toimintakykyä yhteiskunnassa. Haluamme olla asiantuntemuksestaan tunnettu yhteisö, jossa jokainen sosiaalityöntekijä viihtyy sekä tulee kuulluksi. Tule mukaamme rakentamaan laadukasta vammaispalvelua asiakkaillemme!

Vammaispalvelutoimistossa on 13 sosiaalityöntekijää, vastaava sosiaalityöntekijä, kuusi sosiaaliohjaajaa sekä toimistotyöntekijöitä ja esimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä. Sosiaalityö jakautuu neljälle tiimille, jotka ovat palvelutarpeenarvioinnin ja neuvonnan tiimi, lasten ja nuorten tiimi, asumisen tiimi ja kotiin annettavien palvelujen tiimi. Moniammatillinen ja auttavainen työyhteisö on työntekijöiden tukena joka tilanteessa.

Haemme kahta sosiaalityöntekijää määräaikaisiin virkasuhteisiin. Toinen määräaikaisuus on ajalle 1.5. (tai sopimuksen mukaan) -31.12.2021 ja toinen ajalle 12.6.2021-23.4.2022.

Sosiaalityöntekijänä vastaat työssäsi asiakkaiden ohjauksesta, neuvonnasta ja viranomaispäätöksistä vammaispalvelulain ja kehitysvammalain mukaisista palveluista ja tukitoimista.

Molemmat tehtävät sijoittuvat 25 vuotta täyttäneiden asiakkaiden kotiin annettavien palvelujen tiimiin, jossa tehtäviisi kuuluu henkilökohtaisen avun järjestäminen asiakkaalle tai palvelukokonaisuuksien järjestäminen palveluasumisessa omaan kotiin sekä kehitysvammaisten ihmisten palvelujen järjestäminen sekä neuvontatyö ja vammaispalveluiden muu sosiaalityö.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioidaan sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) annetun lain 12 §:n mukaiset kelpoisuusehdot täyttävät henkilöt. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa B-luokan ajokorttia, sillä tehtävässä edellytetään liikkumista ja kotikäyntityötä Tampereen kaupungin alueella sekä tarvittaessa Oriveden kaupungin alueella, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Katsomme eduksi vammaispalvelulain mukaisten palvelujen ja kehitysvammahuollon hyvän tuntemuksen sekä kyvyn laaja-alaiseen ja itsenäiseen vastuuseen palvelujen kokonaisuudesta. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä selkeää ja hyvää kirjallista ilmaisukykyä.

Noudatamme viroissa koeaikaa, joka on alle vuoden kestävissä määräaikaisissa tehtävissä enintään puolet virkasuhteen kestosta.

Lisätietoa tehtävästä antavat vs. johtava sosiaalityöntekijä Leena Köykkä, etunimi.sukunimi@tampere.fi, puh. 041 730 1322 (ajalla 12-16.4., parhaiten klo 8-9) ja vastaava sosiaalityöntekijä Päivi Laine, etunimi.h.sukunimi@tampere.fi, puh. 044 423 5859 (ajalla 6.-9.4 ja 19.-23.4., parhaiten 8-9).

Hakuaika päättyy 30.4.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Vs. johtava sosiaalityöntekijä Leena Köykkä, etunimi.sukunimi@tampere.fi, puh. 041 730 1322 (ajalla 12-16.4., parhaiten klo 8-9) ja vastaava sosiaalityöntekijä Päivi Laine, etunimi.h.sukunimi@tampere.fi, puh. 044 423 5859 (ajalla 6.-9.4 ja 19.-23.4., parhaiten klo 8-9).

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue / Vammaisten palvelut
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat