test

Sosiaalityöntekijä (2), virka, Oulainen

Hakuaika päättyy  6.2.2023 14:30

Arjen turvan takaaja, haasteita pelkäämätön sosiaalityön ammattilainen. Tule monipuoliseen sosiaalipäivystystyöhön Pohteeseen Jokilaaksojen sosiaali- ja kriisipäivystysyksikköön Oulaisiin! Haemme kahta (2) sosiaalityöntekijää virkaan.

Pohteen Oulun eteläisen alueen Jokilaaksojen sosiaali- ja kriisipäivystys on moniammatillinen työyhteisö, jossa työskentelee 10 työntekijää. Yksi sosiaalityöntekijöistä on jatkossa yksikön tiimivastaava. Hänen lisäkseen työyhteisöön kuuluu 5 sosiaalityöntekijää ja 4 sosiaaliohjaajaa. Päivystysyksikkö on Oulaisten kaupungissa Oulaskankaan sairaalan yhteispäivystyksen yhteydessä. Tarjoamme näköalapaikan erittäin mielenkiintoisessa sosiaali- ja kriisipäivystystyön kentässä. Pääset työskentelemään niin sosiaali-, kuin kriisityönkin parissa.

Jokilaakson sosiaali- ja kriisipäivystys vastaa pääosin virka-ajan ulkopuolella Oulun eteläisen ja Rannikkoseudun kiireellisten sosiaalipalveluiden järjestämisestä ja traumaattisten tilanteiden akuutista kriisiavusta sekä psykososiaalisesta tuesta. Tavoitteena on kevään 2023 aikana siirtyä ympärivuorokautiseksi päivystysyksiköksi.

Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja kriisipäivystysten vastuuyksikköpäällikkö toimii yksikköjen yhteisenä esihenkilönä.

Työyhteisömme on kehittyvä, innostunut sekä ollut luomassa Jokilaaksojen alueelle uutta. Viihtymisesi työssäsi on tärkeää ja sen vuoksi esim. työvuorosuunnitteluun voit itse vaikuttaa, olemme varanneet työpisteen yhteyteen rauhallisen lepotilan ja tehneet työtilasta viihtyisän. Sosiaali- ja kriisipäivystystyö on monipuolista, mielenkiintoista ja alati kehittyvää. Sosiaalityöntekijän työparina työskentelee sosiaaliohjaaja. Työssä vastaanotetaan lastensuojelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisia ilmoituksia, annetaan asiakkaille ohjausta ja neuvontaa, käydään kotikäynneillä työpareittain ja tehdään kirjauksia eri asiakasohjelmiin.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:
- sosiaali- ja kriisipalveluiden laaja-alaista kokemusta
- valmius tehdä vuorotyötä
- B- ajokorttia
- organisointikykyä ja osaamista itsenäiseen työhön
- sujuvat tietotekniset taidot
- aktiivista ja empaattista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta ja paineensietokykyä

Arvostamme lastensuojelun työkokemusta tai kokemusta muusta sosiaalityöstä sekä mahdollista lisäkoulutusta tai kokemusta kriisityöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Virkaan valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Jaana Kotonen, p. 044 703 4853. Sähköposti: jaana.kotonen@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan