Sosiaalityöntekijä - Loviisan kaupunki

Sosiaalityöntekijä - Loviisan kaupunki

Haemme sosiaalityöntekijää aikuissosiaalityöhön. Työ alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan.

Aikuissosiaalityön tiimissä työskentelee kaksi sosiaalityöntekijää ja neljä sosiaaliohjaajaa. Teemme tiivistä yhteistyötä terveystoimen kanssa yhdistetyssä sosiaali- ja terveystoimen organisaatiossa. Tarjoamme työntekijälle hyvän työyhteisön. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja innovatiiviseen työskentelyyn. Aikuissosiaalityön sosiaalityöntekijä työskentelee sosiaalihuoltolain mukaisesti.

Sosiaalityöntekijän lisäksi toimit myös aikuissosiaalityön tiiminvetäjänä, tehtäviisi kuuluu mm. aikuissosiaalityön toiminnan ohjaaminen, kehittäminen ja koordintointi sekä yhteistyö eri toimijoiden kanssa.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia Suomessa. Työaika KVTES:n mukaan. Mahdollisuus käyttää omaa autoa työtehtävien hoidossa on toivottavaa. Loviisa on kaksikielinen kaupunki, enemmistön äidinkieli on suomi. Vammaispalvelulain tehtävien tuntemus on eduksi.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

johtava sosiaalityöntekijä Johnny Haataja, johnny.haataja@loviisa.fi, puh 0440 555 474
palvelupäällikkö Päivi Sippula, paivi.sippula@loviisa.fi, puh 040 188 3654

Perusturvakeskus, aikuissosiaalityö

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.
Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali-ja terveyspalvelut Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuunottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 300 asukasta.
Loviisa on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan