Sosiaalityöntekijä - Uudenkaupungin kaupunki

Sosiaalityöntekijä - Uudenkaupungin kaupunki

Haemme aikuisten vastaanotto Arvoon sosiaalityöntekijää.

Uusikaupunki on käynnistänyt syyskuussa 2018 työikäisille suunnatun Aikuisten vastaanoton. Työikäisten vastaanotto toimii mielenterveys-, päihde- ja sosiaalipalvelujen yhteisenä kynnyksettömänä palveluna. Asiakas voi olla yhteydessä palveluun, kun tarvitsee tukea mielenterveyteen ja päihteisiin liittyvissä asioissa tai muissa elämän haasteissa.

Haemme sosiaalityöntekijää määräaikaiseen virkaan 31.12.2019 saakka, mutta pyrimme vakiinnuttamaan aikuisten vastaanoton toiminnan 1.1.2020 alkaen. Tehtävässä maksetaan tehtäväkohtaisen palkan lisäksi rekrytointilisää 200 e/kk ensimmäisen toimintavuoden ajan.

Tule kehittämään ja luomaan uutta sosiaalityötä ja terveyspalveluita integroivaa toimintatapaa, jossa saat hyödyntää innovatiivisuutta ja moniammatillista osaamista. Työskentely on tiimityöskentelyä virka-aikana. Aikuisten vastaanotolla työskentelee moniammatillinen työryhmä, johon kuuluvat sosiaalityöntekijä, sairaanhoitaja ja lähihoitaja.

Aikuisten vastaanotto on osa aikuissosiaalityötä. Aikuissosiaalityö on tiimivetoista ja siihen kuuluu kolme sosiaalityöntekijää, kolme sosiaaliohjaajaa, sairaanhoitaja, lähihoitaja, kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja, kaksi työpajaohjaajaa ja kolme palvelusihteeriä.

Arvostamme päihde- ja mielenterveystyön kokemusta ja aikuissosiaalityön osaamista. Hyvät vuorovaikutustaidot, sinnikkyys, itsenäinen työote ja laaja-alaisuus auttavat työtehtävän hoidossa. Toivomme kehittämismyönteistä, innostunutta ja innostavaa työntekijää joukkoomme. Tarjoamme haasteellista ja mielenkiintoista työtä sekä mukavan työyhteisön.

Olemme rohkeita ja osaavia kehittäjiä ja palvelemme asiakkaita ammattitaidolla ja ystävällisesti. Palvelujemme laatu on meille tärkeää. Uudenkaupungin kaupunki on koulutusmyönteinen työnantaja. Työntekijämme saavat osallistua aktiivisesti aikuissosiaalityön kehittämiseen ja aikuissosiaalityö on SHQS-mukaisen laadun tunnustuksen piirissä. Tarjoamme sinulle perehdytyksen työhösi, mukavan työyhteisön, esimiehen tuen ja mielenkiintoisen tehtävän työyksikössämme.

Tervetuloa mukaan rohkeaan, ystävälliseen ja osaavaan joukkoomme! Uuteenkaupunkiin ajat vain 45min Raumalta ja tunnin Turusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityötä pääaineena opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun. Ennen viran vastaanottamista valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Määräaikaisen viran täyttämisessä koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Sosiaalityön johtaja Marika Lehtinen, puh. 040 486 0935 ja
sosiaalityöntekijä Teija Ahokas, puh. 040 8398345.
E.-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi
Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Liljalaaksonkatu 10, Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.
Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Tutustu työnantajaan