Sosiaalityöntekijä - Uudenkaupungin kaupunki

Sosiaalityöntekijä - Uudenkaupungin kaupunki

Haemme äitiys- ja vanhempainvapaan sijaista lastensuojelun tiiminvetäjänä/esimiehenä toimivan sosiaalityöntekijän viransijaisuuteen. Sijaisuus kestää 17.2.2020 saakka. Tehtävässä maksetaan tehtäväkohtaisen palkan lisäksi rekrytointilisää 200 e/kk ensimmäisen toimintavuoden ajan.

Lastensuojelun tiimiin kuuluu tiiminvetäjänä toimivan sosiaalityöntekijän lisäksi kolme sosiaalityöntekijää, kolme perhetyöntekijää ja sosiaaliohjaaja. Kyseinen sosiaalityöntekijä toimii tiimin jäsenten esimiehenä. Työntekijöiden käytössä on juridinen konsultaatio, monipuolinen perhekeskuksen asiantuntemus sekä perheterapeutin konsultaatio. Uudessakaupungissa lapsiperheiden sosiaalipalveluita on kehitetty määrätietoisesti saavuttaen hyviä tuloksia.

Esimiestyön ja asiakastyön lisäksi kyseinen sosiaalityöntekijä vastaa yksikön talouden suunnittelusta ja toteuman seurannasta. Vastuualueeseen kuuluu päivittäistyön koordinointi, ohjeistus, työnjako ja työn arviointi. Sosiaalityöntekijä toimii yhdyshenkilönä eri toimijoiden välillä. Myös laatutyöstä vastaaminen, prosessityö sekä koulutussuunnittelu ovat osa kyseisen sosiaalityöntekijän tehtäviä. Sosiaalityöntekijä toimii yhteistyössä sosiaalityön johtajan kanssa kehittäen lastensuojelupalvelujen kokonaisuutta.

Olemme rohkeita ja osaavia kehittäjiä ja palvelemme asiakkaita ammattitaidolla ja ystävällisesti. Palvelujemme laatu on meille tärkeää. Uudenkaupungin kaupunki on koulutusmyönteinen työnantaja. Työntekijämme saavat osallistua aktiivisesti lastensuojelutyön kehittämiseen ja lastensuojelu on SHQS-mukaisen laaduntunnustuksen piirissä. Arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä, sosiaalihuoltolain- ja lastensuojelulain tuntemusta, myönteistä ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tarjoamme sinulle perehdytyksen työhösi, mukavan työyhteisön, esimiehen tuen ja mielenkiintoisen tehtävän työyksikössämme.

Maksamme kilpailukykyisen palkan. Oman auton käyttö työssä on välttämätön.
Hakijalla on mahdollisuus halutessaan osallistua virka-ajan ulkopuoliseen Vakka-Suomen sosiaalipäivystykseen.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuteen on sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (817/2015) 7§ ja 9§ mukainen kelpoisuus. Sosiaalityöntekijä vastaa lastensuojelulain 13 §:n mukaisista johtavalle viranhaltijalle kuuluvista päätöksistä.

Valitun on esitettävä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Määräaikaisen viran täyttämisessä koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.

Uuteenkaupunkiin ajaa vain 45min Raumalta ja tunnin Turusta. Tervetuloa mukaan rohkeaan, ystävälliseen ja osaavaan joukkoomme Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyspalveluihin!

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Sosiaalityön johtaja Marika Lehtinen, puh. 040 486 0935 ja sosiaalityöntekijä/tiiminvastaava Marjo Puustelli, puh. 050 5665822.
Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Välskärintie 2 C, Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.
Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Tutustu työnantajaan