Sosiaalityöntekijä - Pieksämäen kaupunki

PIEKSÄMÄEN KAUPUNGIN PERHEIDEN PALVELUISSA
on haettavana 30.4.2019 klo 15.00 mennessä

YLEISTEN PERHEPALVELUJEN JA LASTENSUOJELUN SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRKA

Sosiaalihuoltolain mukaisissa yleisissä perhepalveluissa ja lastensuojelussa työskentelee 6 sosiaalityöntekijää ja 2 sosiaaliohjaaja. Tiimin työntekijät toimivat tiiviissä yhteistyössä muiden perheiden palvelujen toimijoiden, varhaiskasvatuksen sekä koulu- ja nuorisotoimen kanssa. Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn. Hakijoilta odotamme sosiaalityön ja lastensuojelun monipuolista tuntemusta, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kehittävää työotetta. Viran hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuutena virkaan on oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015). Virka täytetään 1.5.2019/sopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) mukainen ote rikosrekisteristä. Virkaa täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Virkaan haetaan sähköisellä hakemuksella suoraan Kuntarekry.fi-sivulta tai kotisivuiltamme www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat, josta löytyy hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake, johon liitetään CV/ansioluettelo.

Lisätietoja

https://www.pieksamaki.fi/

vs. sosiaalihuollon johtava viranhaltija Marja Pulkkinen puh.040 356 3981, sähköposti marja.pulkkinen@pieksamaki.fi.

Pieksämäen kaupunki, Perusturva
Osoite: Tapparakatu 1-3, Pieksämäki

Pieksämäki on n. 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea. Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset. Kaupungin perusturvan vastuualue järjestää perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palvelut kuntalaisille.
Pieksämäellä on kunnan tuottamien sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelujen lisäksi yksityisiä ja kolmannen sektorin toimijoita. Toimiala on suurin työllistäjä paikkakunnalla.
Tervetuloa meille töihin!

Tutustu työnantajaan