Sosiaalityöntekijä - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungilla on haettavana sosiaalityöntekijän virka 29.4.2019 klo 12.00 mennessä.

Virkaan valittava sosiaalityöntekijä toimii lastensuojelun tehtävissä; tehtäviin kuuluu lastensuojelulain mukaiset lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/05) 3 § mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Viran edellyttämien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi toivomme vahvaa ja laaja-alaista lastensuojelutyön kokemusta sekä moniammatillista työotetta sekä työn kehittämistä.

Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on sitoutunut systeemisen lastensuojelun pilotointiin. Arvostamme aiempaa työkokemusta lastensuojelu- ja sosiaalityöstä. Tehtävän hoitoon kuuluu alueellinen sosiaalipäivystys. Tehtävien hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 :n mukainen rikosrekisteriote valinnan suorittaneelle viranhaltijalle. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Sirpa Salmivaara, p. 044-7591 155, sirpa.salmivaara@haapavesi.fi, perusturvajohtaja Ritva Hantula, p. 044-7591 460, ritva.hantula@haapavesi.fi

Haapaveden kaupunki, Perusturva, Sosiaalitoimi
Osoite: Tähtelänkuja 1, Haapavesi

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta lähes Suomen keskipisteestä. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi tuottaa sosiaalipalvelut myös Pyhännän kunnalle. Mene osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita. Työpaikkamme on savuton.

Tutustu työnantajaan