Sosiaalityöntekijä - Sipoon kunta

Sosiaalityöntekijä - Sipoon kunta

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta pääkaupunkiseudun kupeessa. Sipoon sosiaali- ja terveystoimen lasten, nuorten ja perheiden palveluiden ensisijaisena tarkoituksena on tukea perheitä siten, että lapset saavat kasvaa ja kehittyä turvallisessa ja lapsen tarpeiden mukaisessa kasvuympäristössä. Työtilamme sijaitsevat uudessa Sipoon kunnan sosiaali- ja terveyskeskuksessa Nikkilässä, jonne on sujuvat bussiyhteydet muun muassa Helsingistä. Sipoo kuuluu HSL-alueeseen.

Haemme nyt joukkoomme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Virka sijoittuu lapsiperheiden sosiaalityön yksikköön, joka vastaa sosiaalihuoltolain mukaisista asiakkuuksista ja palvelutarpeen arvioinnista. Tehtäviisi kuuluu yhdessä työparin kanssa arvioida lapsen ja perheen sosiaalihuollon ja mahdollisten lastensuojelun tukitoimien tarve. Tukena tässä tehtävässä sinulla on mm. arviointitiimin oma lääkäri ja muu moniammatillinen tukiverkosto.

Sosiaalityöntekijänä Sipoossa sinulla on mahdollisuus kehittää uusia työmalleja ja tehdä vaikuttavaa sosiaalityötä yhdessä ammattitaitoisen ja iloisen tiimimme kanssa. Lapsiperheiden sosiaalityön tiimissä toimii 3 sosiaalityöntekijää, 2 erityissosiaaliohjaajaa, 4 sosiaaliohjaajaa, 3 perhetyöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Työskentelemme sosiaali- ja terveysasemalla, joka mahdollistaa hyvän yhteistyön laajan ammattilaisverkoston kanssa.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, mukavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.
Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävän kokoaikaisen sosiaalityöntekijän palkkaus Sipoossa on 3624,10 euroa + mahdolliset kokemus- ja kielilisät. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään 03.06.2019 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Katarina Alhovuori puh 0401914337 tai katarina.alhovuori(at)sipoo.fi

Sosiaali- ja terveysosasto, Lasten, nuorten ja perheiden palvelut
Osoite: Jussaksentie 14, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Tutustu työnantajaan