Sosiaalityöntekijä - Porvoon kaupunki

Sosiaalityöntekijä - Porvoon kaupunki

Sosiaalityöntekijän määräaikainen virka maahanmuuttajapalveluissa ajalle 1.9.2019-31.8.2020.

Maahanmuuttajapalvelujen tehtävänä on kuntaan sijoitettavien tai itsenäisesti muuttavien pakolaisten ja paluumuuttajien vastaanotto, sosiaalityö ja kotouttaminen yhteistyössä kaupungin muiden palvelujen, työ- ja elinkeinotoimiston sekä aikuiskouluttajien kanssa.

Nyt haettavan sosiaalityöntekijän tehtävä on toimia Suomeen yksin alaikäisinä tulleiden pakolaisnuorten vastuusosiaalityöntekijänä. Nuoret ovat jälkihuollon piirissä, kunnes täyttävät 21 v. Sosiaalityöntekijä toimii tiiviissä yhteistyössä nuorten asumisohjaajien kanssa, joilta nuoret saavat tukea paitsi asumiseen myös arjen elämänhallintaan.

Haemme sijaisuuteen sosiaalityöntekijän kelpoisuuden omaavaa tai sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevaa henkilöä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaisesti (817/2015).

Työssä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, luovuutta ja joustavaa mielenlaatua.
Arvostamme aiempaa työkokemusta nuorten maahanmuuttajien parissa. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä englannin puhekielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Käytämme tulkkipalveluja aina tarvittaessa.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Koeaika on 6kk.

Valitun on ennen sijaisuuden vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 19.6.2019 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi

Lisätietoja antavat maahanmuuttajapalveluiden esimies Sirkka Valta, puh. 019 520 3293 tai 040 531 2660 sirkka.valta@porvoo.fi ja vs. sosiaalityöntekijä Mari Hannikka 040 136 1069 mari.hannikka@porvoo.fi.

Maahanmuuttaja palvelut
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan