Sosiaalityöntekijä - Kemin kaupunki

Sosiaalityöntekijä - Kemin kaupunki

Kemin kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut vahvistaa lastensuojelun sosiaalityötään ja hakee uutta sosiaalityöntekijää lastensuojelun sijaishuoltoon.

Tehtäviisi kuuluu perhe- ja laitoshoitoon sijoitettujen lasten vastuusosiaalityöntekijänä toimiminen sekä jälkihuollossa olevat nuoret. Vastaat lapsen asiakassuunnitelman laadinnasta, toteuttamisesta ja seurannasta sekä lapsikohtaisesta sijoituksen valvonnasta. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu myös vanhempien asiakassuunnitelmien laadinta ja palveluihin ohjaaminen sekä perhehoitajille annettava tuki. Jälkihuollossa vastaat nuoren tukemisesta, asiakassuunnitelmien laadinnasta sekä palveluiden ja tukitoimien järjestämisestä yhteistyössä jälkihuollon ohjaajan, nuoren läheisten ja viranomaisverkoston kanssa. Lastensuojelutiimiin kokonaisuudessaan kuuluu kuusi sosiaalityöntekijää, jälkihuollon ohjaaja sekä kolme perhetyöntekijää. Perhesosiaalityössä on oma tiimi, jossa työskentelee neljä sosiaalityöntekijää ja viisi perhetyöntekijää. Sosiaalitoimiston kaikki sosiaalityöntekijät osallistuvat virka-aikaiseen päivystykseen. Kaikilla tiimeillä on oma työnohjaus.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa voidaan tehtävä täyttää vuoden ajaksi sosiaalityötä opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän harjoittelun.

Virkaan valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virassa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antavat vastaava sosiaalityöntekijä Katariina Hynynen-Pyykkö p. 040 5092718 ja sosiaalityöntekijä Nina Matinlassi 040 6485455 (28.6.2019 asti).

Kemin kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: Keskuspuistokatu 30, 94100 Kemi

Kemi on vehreä ja vireä matkailun, palvelujen, kulttuurin ja koulutuksen keskus Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä .Kemi on kotikaupunki sinulle. Kemi on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan