Sosiaalityöntekijä - Suonenjoen kaupunki

Sosiaalityöntekijä - Suonenjoen kaupunki

Tule sosiaalityöntekijäksi Suonenjoelle!

Suonenjoen kaupunginvaltuusto on perustanut uuden sosiaalityöntekijän viran perhepalveluihin ja lastensuojeluun 1.1.2020 alkaen. Virka täytetään aluksi määräaikaisesti 31.12.2019 saakka.

Suonenjoella perhepalvelujen tiimissä työskentelee kaikkiaan kolme sosiaalityöntekijää, palveluohjaaja, kaksi perheohjaajaa ja yksi perhetyöntekijä. Johtava sosiaalityöntekijä vastaa tiimin toiminnasta.

Valittavan sosiaalityöntekijän työnkuvaan kuuluvat lastensuojelu- ja sosiaalihuoltolain mukaiset sosiaalityön tehtävät, perheasioiden sovittelu, lapsiperheiden vammaispalvelut sekä perheissä tehtävä kokonaisvaltainen sosiaalityö. Suonenjoella tullaan kehittämään systeemistä lastensuojelua. Hakijalle katsotaankin eduksi, mikäli hänellä on ymmärrystä systeemisestä lastensuojelusta.

Lisäksi odotamme innokkuutta kehittää perhepalveluita perhekeskustoimintamallin pohjalta, tehdä tiivistä yhteistyön terveydenhuollon, sivistystoimen ja muiden lasten- ja nuorten palveluja tarjoajien kanssa. Perhepalvelujen tiimi on tukenasi työssä.
Sosiaalityöntekijän työ edellyttää joustavaa, asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Arvostamme moniammatillisia tiimityöntaitoja ja innostuneisuutta perhepalvelujen kehittämiseen sekä monipuolista sosiaalityön osaamista, työkokemusta ja innostusta uuden sosiaalihuoltolain mukaisten ennalta ehkäisevien työtapojen kehittämiseen. Aikaisempi kokemus Pro consona-asiakastietojärjestelmän käytöstä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona sosiaalityöntekijän virkaan on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä (sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 817/2015 7§, 32§), rikosrekisteriote sekä sosiaalihuollon ammattihenkikölain mukainen rekisteröinti Valviran rekisteriin.

Virkan haetaan sähköisen rekrytoinnin kautta www.kuntarekry.fi 5.8.2018 klo 12:00 mennessä. Varauduthan hakiessasi haastatteluun, joka järjestetään 15.8.2019 klo 12.00 alkaen.

Suonenjoella 28.6.2019

SUONENJOEN KAUPUNGIN SOSIAALILAUTAKUNTA

Lisätietoja

http://www.suonenjoki.fi

johtava sosiaalityöntekijä Margit Laaksonen puh. 044-7581451, margit.laaksonen@suonenjoki.fi

Suonenjoen kaupunki, Sosiaalitoimi, Sosiaalityö
Osoite: Sairaalapolku 3, 77600 Suonenjoki

Suonenjoki on maankuulu savolainen mansikkakaupunki. Asukkaita kaupungissamme on noin 7500. Savolaiskaupungin vireys ja elinvoima kumpuaa ihmisten iloisuudesta, ahkeruudesta ja luonnon läheisyydestä. Vaihtelevat maisemat, vesistöjen läheisyys ja asumisen väljyys ovat tekijöitä, joilla kaupunkimme erottuu edukseen.
Kaupunkimme tarjoaa laadukkaat peruspalvelut kuntalaisille sekä erinomaiset vetovoimatekijät viihtyisään asumiseen ja vapaa-ajan viettoon.
Suonenjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan