Sosiaalityöntekijä - Salon kaupunki

Salon kaupungin lastensuojelussa on haettavana sosiaalityöntekijän virka avohuollon tiimissä (241 025)
Salon kaupungin lastensuojelun avohuollossa on haettavana sosiaalityöntekijän virka.

Salossa avohuollon työtä tehdään systeemisen lastensuojelun toimintamallin mukaisesti pientiimeissä, joissa toimii 2 sosiaalityöntekijää sekä 2 sosiaaliohjaajaa. Pientiimeillä on yhteinen johtava sosiaalityöntekijä, perheterapeutti sekä etuuskäsittelijä. Lisätietoja lastensuojelun systeemisestä mallista löytyy THL:n verkkosivuilta (www.thl.fi).

Avohuollon tiimissä sosiaalityöntekijä vastaa lapsi- ja perhekohtaisesta lastensuojelusta avohuollon osalta. Työhön kuuluu avohuollon tukitoimien ja palveluiden järjestäminen ja arviointi, päätöksenteko sekä verkostoissa tehtävä työ. Haastavan työn tukena on kehittämismyönteinen ja innostunut asiantuntijatiimi, jossa toimii yhteensä 6 sosiaalityöntekijää ja 6 sosiaaliohjaajaa. Tiimillä on säännöllinen työnohjaus ja työssä on mahdollisuus etätyöhön. Oma työhuone ja ergonomiset työtilat sijaitsevat nykyaikaisessa kaupungintalossa. Saloon on hyvät kulkuyhteydet julkisilla kulkuneuvoilla.

Hakijalta edellytetään asiakaslähtöistä, reflektoivaa, arvioivaa ja kehittävää työotetta, hyviä yhteistyötaitoja, vahvaa ammatillista osaamista vaativissa asiakastilanteissa, hyviä suullisia ja kirjallisia ilmaisutaitoja, kykyä soveltaa systeemistä työotetta sekä riittävää lastensuojelun asiantuntemusta. Oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä. Sosiaalityön palveluissa on käytössä kaksi autoa.

Työ alkaa 12.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Sosiaalityöntekijän tehtäväkohtainen palkka on 3509,75 euroa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan 6 kuukauden jälkeen henkilökohtaista palkanlisää. Ajalla 1.6.2019-31.12.2021 maksetaan sitoutumislisä sosiaalityöntekijän virassa olevalle kelpoisuusehdot täyttävälle sosiaalityöntekijälle ensimmäisen vuoden virassaolon jälkeen 750 euroa ja toisen vuoden virassaolon jälkeen 1500 euroa.

Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys ja Valviran lupa toimia sosiaalityöntekijänä. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei löydy, voidaan virka täyttää väliaikaisesti sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijalla (ed. mainittu laki, 12§ ja Valviran erityisehdot). Sosiaalityön pääaineopiskelijoiden opintojen loppuunsaattamista tuetaan mm. koulutusvapaiden osalta.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus. Salon kaupunki on savuton työpaikka. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Birgitta Halmetkangas puh. 02 778 3081.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi.
Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / sosiaalityöntekijän virka.

Hakuaika päättyy 5.8.2019 kello 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Birgitta Halmetkangas puh. 02 778 3081.
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi tai puh. 044 7782164

Perhesosiaalityön palvelut, avohuolto
Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on reilun 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.
Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät kivijalkamyymälät, ostoskeskukset sekä Suomen parhaan torin. Salon sijainti on ihanteellinen. Suomen ensimmäiseen pääkaupunkiin Turkuun on matkaa moottoritietä vain 52 kilometriä ja nykyiseen pääkaupunkiimme Helsinkiin 114 kilometriä.

Tutustu työnantajaan