Sosiaalityöntekijä - Kaarinan kaupunki

Sosiaalityöntekijä - Kaarinan kaupunki

Oletko aktiivinen, työsi jatkuvasta kehittämisestä kiinnostunut sosiaalityöntekijä?
Onko sinulla taito kohdata asiakkaat ja heidän omaisensa myönteisellä ja kunnioittavalla tavalla? Nautitko työstä, jossa yhdistyvät kokonaisvaltainen arviointi, psykososiaalisen tuen tarjoaminen ja päätöksenteko?
Kaarinan kaupungin sosiaalipalveluissa on haettavana sosiaalityöntekijän sijaisuus 12.11.2019-31.12.2020. Työ on itsenäistä, vaativaa ja monipuolista. Kaarinassa et kuitenkaan joudu tekemään työtäsi yksin, vaan tukenasi on moniammatillinen tiimi, johon kuuluu 4 sosiaalityöntekijää, 3 sosiaaliohjaajaa, etuuskäsittelijä sekä johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu yli 25-vuotiaiden asiakkaiden kanssa tehtävät sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arviot ja asiakassuunnitelmat sekä suunnitelmien mukaisten palveluiden toteuttaminen yhteistyössä kaupungin muun palveluverkoston kanssa. Työ sisältää suunnitelmallista sosiaalityötä, ohjausta ja neuvontaa, moniammatillista verkostotyötä sekä harkinnanvaraisesta toimeentulotuesta sekä sosiaalihuoltolain mukaisista palveluista päättämistä. Lisäksi sosiaalityöntekijät tekevät työttömien asiakkaiden aktivointiin liittyen tiivistä yhteistyötä TE-toimiston ja sosiaalipalveluiden yksikköön kuuluvien työllisyyspalveluiden kanssa.

Arvostamme aiempaa kokemusta aikuissosiaalityöstä, lainsäädännön tuntemusta sekä innostusta moniammatilliseen työskentelyyn. Erityisen tärkeänä pidämme asiakaslähtöistä työotetta sekä kykyä ja halua tukea asiakkaan osallisuutta. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ja työnohjauksen. Valinnassa arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sosiaalityön osaamista ja kokemusta, rohkeutta löytää ratkaisuja nopeasti vaihtuvissa tilanteissa sekä valmiutta tarttua alan uusiin haasteisiin. Aikaisempi kokemus Effica-asiakastietojärjestelmän käytöstä katsotaan eduksi.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys, sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut "sosiaalipalveluiden sosiaalityöntekijä", Tarja Huhtinen, Oskarinkatu 4, 20780 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

johtava sosiaalityöntekijä Salla Salmenniemi
p. 050 373 2403
salla.salmenniemi@kaarina.fi
Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
p. 050 314 6197
niina.alho@kaarina.fi

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuissosiaalityö
Osoite: Lautakunnankatu 1, 20780 Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukkaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselyn mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.