Sosiaalityöntekijä - Muuramen kunta

Sosiaalityöntekijä - Muuramen kunta

Muuramen Hyvinvointi - liikelaitoksessa on uudelleen haettavana

SOSIAALITYÖNTEKIJÄN virka

Sosiaali- ja perhekeskukseen lapsiperheiden sosiaalityössä työskentelee kolme sosiaalityöntekijää, palveluohjaaja, perhekeskusohjaaja, kolme perheohjaajaa sekä kaksi lapsiperhehoitajaa. Sosiaalityöntekijän työskentelee lastensuojelun sosiaalityön tehtävissä. Muuramen perhekeskus on avattu keväällä ja systeemisen lastensuojelun työskentely aloitetaan Muuramessa ensi vuoden aikana. Työ tapahtuu läheisessä yhteistyössä sosiaalihuollon palveluiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme valittavalta kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Hänellä tulee olla myös intoa kehittää lapsiperheiden kanssa tehtävää sosiaalityötä. Arvostamme aiempaa kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä tai muusta sosiaalityöstä. Tule mukaan innostuneeseen joukkoon kehittämään Hyvinvointi -liikelaitoksen lapsiperheiden kanssa tehtävää työtä. Muuramen Hyvinvointi -liikelaitos tuottaa muuramelaisten sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Koeaika on kuusi kuukautta. Valittavan on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote

Virkaan liittyvät puhelintiedustelut perjantaina 15.11.2019 klo 12 - 13 tai maanantaina 25.11. klo 12 - 13 sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja Päivi Nevalainen p. 014- 659 756.

Hakemus ja CV tulee tehdä 29.11.2019 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 255991). Virka laitetaan uudelleen auki ja haussa otetaan huomioon kaikki aiemmin virkaa hakeneet henkilöt.

Haastattelut ovat 3.12.2019. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

11.10.2019 Päivi Nevalainen, sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Virkaan liittyvät puhelintiedustelut perjantaina 15.11 2019 klo 12 - 13 tai maanantaina 25.11. klo 12 -13 sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja Päivi Nevalainen p. 014- 659 756.

Muuramen Hyvinvointi -liikelaitos
Osoite: Muurame

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.