Sosiaalityöntekijä - Janakkalan kunta

Sosiaalityöntekijä - Janakkalan kunta

Haemme

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ AIKUISSOSIAALITYÖN TIIMIIN

Janakkalan kunta hakee sosiaalityöntekijää aikuissosiaalityön vakituiseen 9.12.2019 vapautuvaan virkaan. Aikuissosiaalityön tiimiin kuuluu kaksi sosiaalityöntekijää, kolme palveluohjaajaa ja etuuskäsittelijä. Toinen sosiaalityöntekijöistä toimii aikuissosiaalityön tiimivastaavana.

Aikuissosiaalityö on monipuolista ja pitkäjänteistä asiakkaan tilanteeseen kokonaisvaltaisesti vaikuttamaan pyrkivää muutostyötä. Aikuissosiaalityön tavoitteena on vahvistaa henkilön toimintakykyä, ehkäistä sosiaalisten ongelmien syntyä ja kartoittaa asiakkaan elämäntilannetta, vahvuuksia ja voimavaroja. Työnkuvaan kuuluvat palvelutarpeen arvioinnit, asiakassuunnitelmat, suunnitelmallinen asiakastyö yhdessä asiakkaan ja verkostojen kanssa sekä taloudellinen sosiaalityö.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, mukavat ammattitaitoiset työkaverit, hyvän työilmapiirin sekä mahdollisuuden ammattia täydentävään koulutukseen.

Sosiaalityöntekijän virka on haettavana 21.10.2019 alkaen. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (3452,08 eur/kk + 150 eur tiimivastuusta).

Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 § ja 32 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Edellytämme vahvaa kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn, päätöksentekoon ja tiimityöskentelyyn. Arvostamme aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä positiivista suhtautumista omaan työhösi.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa antaa sosiaalityön johtaja Sanna Kortesoja, puh. 03 680 1259 sanna.kortesoja@janakkala.fi.
Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 13.11.2019 klo 12.00.

Janakkalan kunta, Perusturva, Sosiaalityö
Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Tavoitteenamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkovat Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie ja monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.