Sosiaalityöntekijä - Loviisan kaupunki

Sosiaalityöntekijä - Loviisan kaupunki

Etsimme sosiaalityöntekijää aikuisten sosiaalityöhön. Sosiaalityöntekijä työskentelee osana aikuisten sosiaalityön tiimiä. Aikuisten sosiaalityön tiimissä työskentelee kolme sosiaalityöntekijää ja neljä sosiaaliohjaajaa sekä maahanmuuttokoordinaattori.

Tarjoamme työnohjausta sekä toimivan yhteistyöverkoston. Lisäksi työntekijä voi tarvittaessa käyttää kaupungin sähköautoa virka-aikana.

Sosiaalityöntekijän kelpoisuusvaatimukset ovat korkea-asteen yliopistotutkinto, johon sisältyy tai jonka päättyessä suoritetaan pääaineen vastaavat sosiaalityön pääaineopinnot tai sosiaalityön yliopisto-opinnot (Sosiaalialan ammatillisesti koulutetut henkilöt, 817/2015). Tehtävä vaatii hyvät suulliset ja kirjalliset tiedot molemmilla äidinkielillä.

Pidämme erittäin tärkeänä henkilökohtaista sopivuutta ja seuraavia taitoja:

Olet rauhallinen ja vakaa ja käyttäydyt tilanteeseen sopivalla tavalla. Sinä olet oma-aloitteinen ja viet työtä eteenpäin sekä omaat joustavan työskentelytavan. Sinä näet mahdollisuuksia muutoksissa ja osaat mukautua helposti muuttuvien olosuhteiden mukana.

Haluamme sinun olevan osa työtiimiämme ja osallistumassa sen kehittämiseen. Etsimme sinua, joka olet uskollinen ja yhteistyökykyinen ja joka olet vahvasti sitoutunut ihmisiin ja heidän tilanteeseensa.

Haluatko kasvaa kanssamme kauniissa kaupungissa, jossa ponnistelut todella vaikuttavat - Lämpimästi tervetuloa hakemuksellasi!

Palkka ja työajat AKTA: n mukaan. Pätevän sosiaalityöntekijän tehtäväkohtainen palkka on 3 430 euroa kuukaudessa. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valittu on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärilausunto terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Johnny Haataja, johnny.haataja@loviisa.fi, puh. 0440 555 474
Palvelupäällikkö Päivi Sippula, paivi.sippula@loviisa.fi, puh. 040 188 3654

Perusturvakeskus
Osoite: Öhmaninkatu 4, Loviisa, 07900 Loviisa

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaan. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.