Sosiaalityöntekijä - Tyrnävän kunta

Meillä on haettavana


SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRKA 1.3.2020 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluvat lastenvalvojan tehtävät, sosiaalihuoltolain ja tarvittaessa lastensuojelulain mukaisista asiakasprosesseista vastaaminen, sekä muut mahdolliset tehtävät.

Sosiaali- ja vammaispalveluiden tiimissä toimivat palvelupäällikkö, 4 sosiaalityöntekijää, 4 sosiaaliohjaajaa, 2 perhetyöntekijää sekä työ- ja elinkeinosuunnittelija.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) annetun lain mukaisesti sosiaalityöntekijän kelpoisuus: ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä.

Pätevien hakijoiden puuttuessa virka voidaan määräaikaisesti täyttää sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain 817/2015 12 §:n mukaisella sijaispätevällä alan opiskelijalla. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Arvostamme kokemusta lastenvalvojan tehtävistä ja lastensuojelusta sekä yhteistyötaitoja ja kehittävää työotetta.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan sekä lisäksi maksamme rekrytointilisää. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002; 6 §) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 28.1.2020 klo 15. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Lisäksi tehtävään valitulla on oltava sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston myöntämä oikeus toimia laillistettuna sosiaalityöntekijänä (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, § 7).

Tyrnävän sosiaali- ja terveyslautakunta


Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

Helinä Honkanen puh. 050 4397368 tai sosiaali- ja terveysjohtaja Teija Eskola puh. 050 514 8673, sähköposti etunimi.sukunimi@tyrnava.fi.

Tyrnävän kunta
Osoite: Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä

Laatumukuloita pelloilta ja pirteistä.

Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.

Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!