Haemme

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ LASTENSUOJELUN TIIMIIN

Etsimme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan 1.5.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tiimiimme kuuluu 3 sosiaalityöntekijää, 2 lastensuojelun palveluohjaajaa ja 4 perhetyöntekijää. Virkaan valittava sosiaalityöntekijä toimii tiiminvetäjänä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, säännöllisen työnohjauksen, asiantuntijaryhmän tuen, kilpailukykyisen palkan, mukavat ammattitaitoiset työkaverit, hyvän työilmapiirin sekä mahdollisuuden ammattia täydentävään koulutukseen. Tiimin käytössä on oma auto ja etätyömahdollisuus.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijän virka on haettavana 18.3.2020 alkaen. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (3553,08 eur/kk + 150 eur/kk tiimivastuusta).

Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakijan on esitettävä rikosrekisteriote.

Edellytämme sosiaalihuollon ammatillista kelpoisuutta (817/15 § 7), hyviä yhteistyötaitoja, kokemusta lastensuojelutyöstä sekä positiivista asennetta työtäsi kohtaan.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa antaa sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja Sanna Kortesoja, puh. 03 680 1259, sanna.kortesoja@janakkala.fi
Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 8.4.2020 klo 12.00.

Janakkalan kunta, Perusturva, Sosiaalityö, Lastensuojelu
Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Noin 16 500 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä, tunnin päässä Helsingistä ja Tampereelta, vartin päässä Riihimäeltä ja Hämeenlinnasta. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.