Sosiaalityöntekijä (3) Aikuissosiaalityö, Lappeenranta ja Imatra

Hakuaika päättyy  4.7.2024 23:59

Tule meille tekemään tärkeää ja ihmisläheistä työtä

Tule meille kehittämään yhdessä muiden sosiaalialan ammattilaisten kanssa aikuissosiaalityöntekijän tehtävänkuvaa ja työn sisältöjä. Asiakastyön lisäksi meillä kehitetään erilaisia sosiaalityön tekemisen tapoja eri sidosryhmien kanssa.

Etsimme kolmea (3) sosiaalityöntekijää aikuissosiaalityöhön 15.7.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sosiaalityöntekijä työskentelee aikuissosiaalityön eteläisen tiimin (Lappeenranta, Joutseno, Taipalsaari, Luumäki, Lemi ja Savitaipale) tai pohjoisen tiimin (Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi, Parikkala) alueella. Työpiste sijaitsee palvelussuhteen alussa joko Lappeenrannassa tai Imatralla, ja edellyttää liikkumista omalla autolla Etelä-Karjalan hyvinvointialueella.

Työ sisältää sosiaalista ohjausta ja neuvontaa, palvelutarpeen arviointia ja asiakassuunnitelmien laatimista, tarvittavien tukitoimien ja palveluiden järjestämistä moniammatillisen verkoston kanssa sekä ohjausta ja neuvontaa. Sosiaalityöntekijän tehtäviin sisältyy lisäksi täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätösten tekoa.

Kelpoisuutena sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (817/2015) 7§:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys.

Arvostamme kykyä ottaa kokonaisvastuuta asiakasprosesseista. Tehtävän hoitaminen edellyttää myönteistä ja aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, vahvaa suomen kielen osaamista, itsenäistä työotetta sekä kykyä tiimi- ja verkostotyöskentelyyn. Yksikössämme vahvistetaan asiakaslähtöistä työtä systeemisen työskentelymallin avulla ja tähän sinulla on mahdollista saada kattava koulutus. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä osana innostavia ja osaavia tiimejä, joissa autamme toinen toisiamme. Virkasuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan.

Haastattelut tullaan järjestämään ke 10.7.2024 klo 13.00-16.00 välillä Lpr Aikuisten keskuksessa, Valtakatu 51. Haastatteluun kutsuttujen tulee esittää alkuperäiset opiskelu- ja työtodistukset.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan valinnan vahvistamiseksi 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan.

Tässä rekrytoinnissa on käytössä rekrytointipalkkio. Palkkio maksetaan EKHVA:n uudelle työntekijälle erillisten kriteereiden täyttyessä. Palkkion määrä riippuu työsuhteen pituudesta ja sitä voidaan hyödyntää korkeintaan 24 kk. Tutustu alla olevasta linkistä Etelä-Karjalan hyvinvointialueen tämänhetkiseen, käytössä olevaan Rekrytointipalkkioon ja -lisään sekä niiden kriteereihin. https://www.ekhva.fi/tyo-ekhvalla/tule-meille-toihin/rekrytointipalkkio-ja-lisa/

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Työnantajana tarjoamme sinulle monipuolisia henkilöstöetuja:

- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan max 150 €/vuosi
- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet.

Tule tekemään sosiaalityötä meidän aikuissosiaalityön mukavaan porukkaan. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen sekä monipuolisen työkokemuksen hankkimiseen.


Lisätietoja

http://www.ekhva.fi

Yhteystiedot

Toimintayksikön esimies Johanna Viskari, johanna.viskari@ekhva.fi, p. 040 706 8159

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan