Sosiaalityöntekijä (3) / Lastensuojelu - Tampereen kaupunki

Lastensuojelussa tuemme vanhempia, jotta lapsella on suotuisat kasvuolot. Sosiaalityöntekijänä vahvistat ihmisten osallisuutta ja toimintakykyä yhteiskunnassa. Haluamme olla asiantuntemuksestaan tunnettu yhteisö, jossa jokainen sosiaalityöntekijä viihtyy sekä tulee kuulluksi. Tule mukaamme rakentamaan parempaa lastensuojelua Tampereelle!

Haemme kolmea sosiaalityöntekijää vakituisiin virkoihin. Aloitus tehtävissä on sopimuksen mukaan. Kaksi viroista sijoittuu Idän tiimiin ja yksi Etelään.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijät auttavat, kun perheessä on pulmia lasten ja nuorten kasvuun ja huolenpitoon liittyvissä asioissa, omassa vanhemmuudessa tai jaksamisessa ja lapsi on suojelun tarpeessa. Lastensuojelussa sosiaalityöntekijä tukee vanhempia, jotta lapsilla on turvalliset kasvuolot.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Eduksi katsomme myös aikaisemman kokemuksen lastensuojelusta sekä palvelujen tuntemuksen. Arvostamme intoa tarttua haasteisiin, hyviä yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä ja kehitysmyönteistä asennetta.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Heikki Sillanpää, puh. 044 423 5478, johtava sosiaalityöntekijä Pia Silvennoinen, puh. 050 359 3956, etunimi.sukunimi@tampere.fi sekä Idän virkojen osalta johtava sosiaalityöntekijä Kaisu Heikkilä, puh. 040 683 4780 ja Etelän osalta johtava sosiaalityöntekijä Tiina Oksanen, puh. 040 547 3841.

Lisätietoa sosiaalityöstä löydät osoitteesta www.tampere.fi/tulesosiaalityontekijaksi.

Hakuaika päättyy 21.9.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Heikki Sillanpää, puh. 044 423 5478, johtava sosiaalityöntekijä Pia Silvennoinen, puh. 050 359 3956, etunimi.sukunimi@tampere.fi sekä Idän virkojen osalta johtava sosiaalityöntekijä Kaisu Heikkilä, puh. 040 683 4780 ja Etelän osalta johtava sosiaalityöntekijä Tiina Oksanen, puh. 040 547 3841.

Lasten, nuorten ja perheiden palveluryhmä / Lastensuojelu
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme.