Sosiaalityöntekijä - Laitilan kaupunki

Haemme lapsiperheiden sosiaalityöntekijää uuteen vakituiseen virkaan Laitilan kaupungille.

Kelpoisuusvaatimuksena on laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 mukainen pätevyys, ylempi korkeakoulututkinto (YTM tai vastaava) sekä pääaineen laajuiset yliopistolliset opinnot sosiaalityössä sekä Valviran ammattihenkilölaillistus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan määräaikaisesti täyttää sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on hyväksytysti suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu.

Sosiaalityöntekijällä on virkavastuu sosiaalihuoltolain, lastensuojelulain ja jälkihuoltolain mukaisista yhteydenotoissa, palveluntarpeen arvioinneista, päätöksistä ja asiakkuuksista. Työhön sisältyy suunnitelmallisen muutostyön lisäksi palvelutarpeen arvioinnit sekä lastensuojelun virka-aikainen päivystys. Asiakkaita on sosiaalihuoltolain, lastensuojelulain ja jälkihuoltolain perusteella, mutta pienessä kunnassa asiakasmäärä on varsin kohtuullinen.

Laitilan perhepalveluiden tiimissä työskentelee kaksi sosiaalityöntekijää, perhevalmentaja, kaksi perhetyöntekijää, ammatillinen tukihenkilö, toimistosihteeri sekä lähiesimiehenä johtava sosiaalityöntekijä. Perheneuvolassa työskentelee tiimin tukena psykologi, psykiatrinen sairaanhoitaja ja lastenpsykiatrian erikoislääkäri (2pv/kk). Tiimimme on saanut positiivista palautetta hyvästä ja toisia tukevasta työskentelyilmapiiristä.

Työnantajana Laitila tarjoaa:
- Kilpailukykyisen palkan 3925,17€/kk
- Perehdytyksen työhösi
- Etätyömahdollisuuden
- Työnohjauksen
- Juridisen ja lastenpsykiatrin konsultaation
- Loistavat työkaverit
- Esimiehen tuen
- Mielenkiintoisen tehtävän työyksikössämme
- Liikunta- ja kulttuuriedun (Smartum).

Tehtävän laajuuden vuoksi tarjoamme kilpailukykyisen tehtäväkohtaisen palkan 3925,17€/kk. Tämän lisäksi saat työkokemuksesi perusteella laskettavan kokemuslisän. Oman auton käyttö on työssä välttämätöntä. Noudatamme tehtävän täytössä 6 kk:n koeaikaa. Hakija sitoutuu toimittamaan lasten kanssa työskentelyssä vaadittava rikosrekisteriotteen ja hyväksyttävän lääkärintodistuksen sekä töihin tullessaan antamaan huumeseulan.

Aikaisemmin saapuneet työhakemukset huomioidaan hakumenettelyssä.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: Johtava sosiaalityöntekijä Sanna Erholm: 040 682 5721 (etunimi.sukunimi@laitila.fi)
Toivomme ainoastaan sähköisiä hakemuksia.

Laitilan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi
Osoite: Keskuskatu 30, 23800 Laitila

Laitilan kaupunki on n. 8600 asukkaan vireä ja viihtyisä kaupunki Varsinais-Suomessa vt. 8 varrella. Lähimmät kaupungit ovat Uusikaupunki, Rauma ja Turku. Kaupunki on tällä hetkellä muuttovoittoinen, työpaikkaomavaraisuus on korkea ja peruspalvelut ovat kunnossa.

Laitilan kaupunki on savuton työpaikka.