Haemme

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ PERHEKESKUKSEEN

Etsimme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lapsiperheiden sosiaalityöntekijä tekee ennaltaehkäisevää sosiaalityötä keskeisessä roolissa perhekeskuksen monialaisessa yhteistyöverkostossa. Hän osallistuu lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaisiin palvelutarpeen arviointeihin, vastaa asiakassuunnitelmista ja päättää tarvittavien sosiaalihuoltolain mukaisten palveluiden myöntämisestä erityisen tuen tarpeessa oleville lapsille. Sosiaalityöntekijä vastaa palveluiden kokonaisuudesta, ohjaa ja seuraa palveluiden toteutumista ja vaikuttavuutta. Virkaan valittava sosiaalityöntekijä toimii tiiminvetäjänä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, säännöllisen työnohjauksen, asiantuntijaryhmän tuen, kilpailukykyisen palkan, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden kehittää omaa työtäsi.

Edellytämme kokemusta asiakastyöstä, hyviä yhteistyötaitoja ja positiivista asennetta työtäsi kohtaan.

Sosiaalityöntekijän virka on haettavana 22.7.2020 alkaen. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (3452 eur/kk ja tiimivastuusta 150 eur/kk).

Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakijan on esitettävä rikosrekisteriote.

Edellytämme sosiaalihuollon ammatillista kelpoisuutta (817/15 § 7).

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa antaa perhe- ja sosiaalipalveluiden johtaja Sanna Kortesoja, p. 03 6801 259, sanna.kortesoja@janakkala.fi.
Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 31.8. 2020 klo 12.00.

Janakkalan kunta, Perusturva, Sosiaalityö, Perhepalvelut
Osoite: Tapailanpiha 13, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä, tunnin päässä Helsingistä ja Tampereelta, vartin päässä Riihimäeltä ja Hämeenlinnasta. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.