Sosiaalityöntekijä - Perusturvakuntayhtymä Karviainen

Perusturvakuntayhtymä Karviaisen perheiden palvelulinjalle haetaan sosiaalityöntekijää lastensuojelun avohuollon tiimiin.

Karviainen on monialaisen osaamisen kehittämiseen sitoutunut perusturvakuntayhtymä, joka tuottaa sosiaali- ja terveyspalveluja Karkkilan ja Vihdin asukkaille elämän eri vaiheissa. Perhesosiaalityötä toteutetaan tiimeissä sosiaalihuoltolain mukaisina palveluina sekä lastensuojelun palveluina. Lastensuojelun avohuollon tiimissä työskentelee viisi sosiaalityöntekijää, kaksi erityissosiaaliohjaajaa, viisi sosiaaliohjaajaa sekä kaksi perhetyöntekijää. Tiimin lähijohtamisesta vastaa johtava sosiaalityöntekijä. Meillä on myös oma tukihenkilötiimi sekä lapsiperheiden kotipalvelu, jotka tukevat tehokkaasti asiakasperheitämme. Olemme myös aloittelemassa perehtymistä ja koulutusta systeemiseen lastensuojelutyöhön. Toimintamme uudistuu elokuussa 2020, kun omana toimintana tehtävän sosiaaliohjaukseen, perhetyöhön, tehostettuun perhetyöhön on saatu lisää resursseja. Muutoksen yhteydessä osa työntekijöistämme siirtyy epätyypilliseen yleistyöaikaan. Voimme siis tarjota jatkossa perheelle tukea omana työnä, myös sellaisina aikoina, kun perhe sitä tarvitsee.

Tarjoamme sinulle supermahtavan ja osaavan tiimiin. Saat mahdollisuuden työskennellä dynaamisessa ja innostavassa organisaatiossa osaavien työkavereiden, nykyaikaisen työympäristön sekä monipuolisten ja haastavien työtehtävien parissa. Moniammatillisen tiimin tuki ja säännöllinen työnohjaus ovat kunnossa. Lisäksi erityisasiantuntijoiden antama tuki ja lakimiehen konsultaatiomahdollisuus kuuluvat meillä työn tukirakenteisiin. Meillä on käytössä liukuva työaika ja etäpäivien pitäminen on myös mahdollista.

Virassa menestymiseen tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta innovatiivista ja innokasta työotetta. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta, kykyä monialaiseen työskentelyyn sekä asiakastyön kehittämiseen. Lastensuojelun ja perhesosiaalityön aiempi työkokemus ja osaaminen luetaan eduksi virkaa täytettäessä.

Viran kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (272/2005) sekä 1.3.2016 voimaan tulleen sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 7 §) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys.
Muodollisesti pätevien hakijoiden puuttuessa haussa voidaan ottaa huomioon sosiaalityön aineopinnot suorittanut hakija määräaikaisena virkavalintana.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista jättää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 edellyttämä ote rikosrekisteristä. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä viran hoitamisessa.

Tule mukaan osaavaan lastensuojelun tiimiimme.
Jätä hakemuksesi 28.9.2020 mennessä kuntarekry.fi-sivuston kautta, työavain 305677.

Lisätietoja

http://www.karviainen.fi/

Tutustu työnantajaan

Kirsi Hatanpää, vs. perhepalvelujen linjajohtaja
kirsi.hatanpaa@karviainen.fi
p. 044-7114076

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Perheiden palvelulinja
Osoite: Ojakkalantie 10, 03100 Nummela

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 800 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 600 henkilöä.