Sosiaalityöntekijä - Kemin kaupunki

Sosiaalitoimiston sosiaalityöntekijä

Kemin kaupungin sosiaalityön palvelut hakee neljää (4) sosiaalityöntekijää sosiaalitoimiston sosiaalityöhön.

Sosiaalitoimiston sosiaalityö on jaettu kolmelle tiimille; perhesosiaalityöhön, systeemiseen lastensuojeluun ja aikuissosiaalityöhön.

Nyt haettavat tehtävät sijoittuvat em. tiimeihin.

Kemin kaupunki tukee työntekijöitään liikunta- ja kulttuuriharrastuksissa e-passilla. Lisäksi työnantaja järjestää monipuolisesti työkykyä ylläpitävää toimintaa. Työntekijöillä on mahdollisuus säännölliseen työnohjaukseen. Sinulla on käytössäsi oman tiimin lisäksi lähiesimiehen tuki. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä etätyötä. Lisäksi tarjoamme alueellamme kilpailukykyisen palkan. Käytössämme on rekrytointilisä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa voidaan tehtävä täyttää määräaikaisesti vuoden ajaksi sosiaalityötä opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän harjoittelun.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä perhesosiaalityön ja lastensuojelun osalta esitettävä rikosterilain 6,2 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävät täytetään syksyn aikana, viimeistään 1.1.2021 alkaen. Hakemuksessa tulee mainita, mihin tiimiin/tiimeihin hakemus kohdistuu.

Hakemukset tehdään Kuntarekryn kautta 28.9.2020 klo 15.00 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Sosiaalityön johtaja Alajärvi Arto, s.posti: arto.alajarvi@kemi.fi ja lastensuojelun osalta sosiaalityöntekijä Nina Matinlassi, s.posti: nina.matinlassi@kemi.fi.

Kemin kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: Keskuspuistokatu 30, 94100 Kemi

Kemi on vehreä, vihreä ja vireä kaupunki Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa sujuvaa, helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, jossa monipuoliset palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on oikea talvi ja kaunis saaristo, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle. Kemi on savuton työpaikka.