Sosiaalityöntekijä - Porvoon kaupunki

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Koetko lastensuojelun sinulle tärkeäksi? Oletko innostunut lastensuojelutyön kehittämisestä ja haluat olla mukana rakentamassa ja juurruttamassa systeemistä lastensuojelua?

Porvoon lapsi- ja perhepalveluihin haetaan sosiaalityöntekijää lastensuojeluun vakituiseen virkaan 1.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimit asiakkaanasi olevien lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä, joiden kanssa tehtävä työ pohjautuu asiakassuunnitelmaan. Pääset tekemään töitä sekä avohuollossa olevien lasten kanssa, että sijaishuollon parissa. Vastaat kiireellisten sijoitusten valmistelusta ja päätöksenteosta, sekä huostaanottojen valmistelusta.

Työsi tueksi tarjoamme sitoutuneen ja erittäin ammattitaitoisen tiimin ja johtavan sosiaalityöntekijän tuen. Asiakastyön tukena systeemisen mallin mukaisesti toimii perheterapeutti. Tämän lisäksi työskentelyn tukena on toimiva työnohjaus- ja konsultaatiorakenne.

Lapsi- ja perhepalveluiden lastensuojelun avo- ja sijaishuollon työryhmässä työskentelee 7 sosiaalityöntekijää, 1 jälkihuollon sosiaaliohjaaja sekä 1 johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityöntekijänä tunnet palveluverkoston ja käytät luovasti moniammatillisen verkostotyön mahdollisuuksia asiakkaiden osallisuuden lisäämiseksi. Sinulla on innostunut ja osallistuva työote, sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen sosiaalialan työtehtävistä, erityisesti lastensuojelusta. Pärjäät työtehtävissäsi ja työyhteisön jäsenenä hyvin suomen kielellä, mutta mukavaa on, jos puhut hiukan myös ruotsia.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Sosiaalityöntekijän työaika on 37.25 h/vko. Palkkaus määräytyy KVTES mukaan. Virkaan valitun on esitettävä lain mukainen ote rikosrekisteristä (504/2002) ja hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Koeaika on 6 kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 1.10.2020 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/lapsiperheiden-sosiaalityo

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Mika Himanka puh. 040 4891701 mika.himanka@porvoo.fi tai palvelupäällikkö Jenni Weck-Näse puh. 040 594 2830 jenni.weck-nase@porvoo.fi

Lapsi- ja perhepalvelut
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle.

Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka